Slik bruker du marmor på badet!

Sammen med andre naturmaterialer blir marmor, om mulig, enda vakrere! Nå skal det inn på badet og her er 13 måter å gjøre det på!

1. Marmorvegg i dusjnisjen

© Birgitta Wolfgang/Sisters Agency

Hvorfor ikke la marmor spille hovedrollen i dusjnisjen? På den måten blir det ikke for mye og balansen er god mot resten av de hvite flatene i rommet.

Innredning og armaturer er fra italienske Boffi. Speilet, som dekker hele veggen over vasken, har en forstørrende effekt. I dusjnisjen er det en nydelig regnfallsdusj.

Se resten av det gjennomførte hjemmet her.

2. Bordspeil på badet

© Produsenten

Bordspeil er praktisk til badet, og ikke minst en effektiv måte å pynte opp. Marmorfoten gjør dette spesielt fint! Speil, 649 kr, Bloomingville.

3. Fin dobørste

© Produsenten

Kan en dobørste være fin? Ja visst, denne i marmor og messing er drømmebadet verdig! Dobørste, 749 kr, Bloomingville.

Hold deg oppdatert på design og trender her.

4. Unik løsning

© Anders Hviid/Vipp

Det er kanskje ikke for alle, men med et bad som er laget som en marmorboks får du noe som er helt for seg selv. Det er dekket av italiensk marmor fra Salvatori og den doble dusjen er fra Boffi. En slik åpen løsning er definitivt veldig kult!

Tre sikre stiler på badet!

5. Marmor fra gulv til tak

© Andreas Mikkel Hansen

Har du stort nok bad kan du dekke vegger og gulv med store stykker av marmor, skåret ut fra italienske klipper. Gi badekaret en sentral plassering midt i rommet, med praktisk oppbevaring på siden.

Få mer baderomsinspirasjon på BoligPluss.no.

6. Eksklusiv miks

© Chiara Dal Canto/Living Inside

Miks marmor med gylne materialer. Det er en uslåelig kombinasjon! Det helt unike badet består av Cremo Tirreno-marmor og detaljer i bronse. Lekkert!

7. Tydelig marmorering

© Produsenten

Husk at naturlig marmor kan gulne med tiden, men heldigvis finnes det fliseprodusenter som lager keramisk flis med marmor-look, om du foretrekker det.

Denne er i ekte vare og har tydelig marmorering, 1309 kr/per kvm, Fired Earth.

8. Svart marmor

© Produsenten

Den berømte svarte nero marquina-marmoren har klare hvite årer og skaper magisk stemning og wow-effekt på badet. Særlig når den kommer i en form som minner om en gammel steinkrukke. Origin, priser på forespørsel, Inbani.

9. Blankpolert og stramt

© Inger Marie Grini

Mot blankpolerte flater gir hvite marmorfliser et elegant brudd og skaper sammen med den spesiallagde innredningen en stram, renlinjet stil.

Baderomsveggene er utført i ekte stucco lustro, som er regnet for å være en av de eldste og beste pussoverflatene i verden.

10. Vegg og vask i ett

© Kira Brandt

Se så fint det blir når den samme steinen går igjen på flere elementer i rommet.

Den svarte marmoren er slående og er valgt på både vask og vegg. Skuffemodulen er i teak, integrert i vasken.

11. Vask med gyllen marmor

© Produsenten

Siden marmor er et naturmateriale finnes det i forskjellige nyanser. Det hvite er ikke nødvendigvis hvitt og årene trenger ikke være grå.

Servanten Inkstone 02 fås i ulike typer stein, blant annet star gold-marmor med varme, gylne årer. Design Steve Leung, fra 24 180 kr, Neutra.

12. Marmorboks til småting

© Produsenten

Helheten blir så fin når du velger detaljer med omhu. Gjør det på badet også! Boks med marmorlokk, som kan brukes til smykker eller bomullspads, 379 kr, Nordstjerne.

13. Det lille ekstra på badet

© Produsenten

Ta inn grønn marmor på badet med en såpedispenser. Det kan være alt som skal til for å tilføye det lille ekstra på badet. Såpedispenser, 329 kr, Södahl.

Relaterte artikler