7 smarte oppbevaringsløsninger til hjemmekontoret

Mangler du oversikt og struktur på hjemmekontoret? La deg inspirere av disse fine og praktiske oppbevaringsløsningene.

Colour Crate fra HAY
© HAY

Fargerike rotekasser

De populære plastikkasser fra HAY er både fine og praktiske. Kassenes livlige farger gir hjemmekontoret et personlig preg og deres rå og nærmest industrielle utseende løfter samtidig enhver innredning.

Plasser kassene på skrivebordet, i hyllen eller på gulvet, og bruk dem til at fra papir og kontorartikler til rotekasser.

De smarte kassene fås i forskjellige størrelser og kan kombineres på tvers av både størrelser og farger.

HAY Colour Crate, fra 59 kr., les mer her.

Lille skab fra Søstrene Grene
© Søstrene Grene

Gjem rotet vekk

Hvis du har mere sansen for lukkede skap hvor rotet ubemerket kan hope seg opp er dette fine, lille skapet fra Søstrene Grene genialt.
Skapet er riktignok lite, men du vil raskt oppdage at det rommer overraskende mye av det rotet som ellers ligger og forstyrrer øyet på skrivebordet. Skapsdøren er dekorert med det populære rottingmaterialet, som gir skapet et lett uttrykk.

La skapet pynte på veggen alene eller kombiner det med et par fine bilder eller noen hyller - på den måten får du raskt og enkelt den hyggelige og hjemlige følelsen inn på hjemmekontoret.

Søstrene Grene skap, 324 kr., finn det her.

Norr Magazine Holder fra Skagerak
© Skagerak

Stilig oppbevaring til mapper og papir

Sprit opp hjemmekontoret med denne smarte magasinholderen fra Skagerak, som enkelt kan brukes til de mapper og papirer som ellers ligger og fyller skrivebordet.

Den fine magasinholderen oser av kvalitet og er enkel og stilren i uttrykket, hvilket gjør at den enkelt passer inn i enhver innredningsstil.

Skagerak Noor Magazine Holder, 2.395 kr., finn den her.

FJÄLLBO reol fra IKEA
© IKEA

En hylle som har plass til alt

Drømmen på hjemmekontoret må nesten være en hylle som rommer alt det du ellers ikke kan finne plass til.

Denne IKEA hyllen er i nærheten av den perfekte oppbevaringen til hjemmekontoret ditt. I hyllen kan du ha alt fra oppbevaringskasser og bøker til magasinholdere og nips stående uten at det står i veien.

Du har også muligheten til å strukturere tingene så du enkelt kan finne det du trenger, på den måten slipper du å skulle rote gjennom hele skrivebordsskuffen hver gang du trenger en kulepenn eller et ark.

IKEA Fjällbo hylle, 799 kr., finn den her.

Tidsskriftholder fra Søstrene Grene
© Søstrene Grene

Klassisk magasinholder med en vri

Den er nesten uunngåelig på kontoret - enten det gjelder hjemmekontor eller på arbeidsplassen og den er gull verdt når det handler om å holde orden og system i papirene. Det er selvsagt den klassiske magasinholderen vi snakker om.

Vi har naturligvis funnet en magasinholder som er litt mer enn bare en magasinholder. Denne fine varianten fra Søstrene Grene er nemlig dekorert med et fint mønster som gjør at den kan stå på hyllen og bidra til å skape en personlig og hjemlig følelse på kontoret.

Søstrene Grene magasinholder, 55,20 kr., finn den her.

Opslagstavle fra Ferm Living
© Ferm Living

Samle tanker og idéer

Den klassiske oppslagstavlen er et ganske undervurdert kontorelement som alle kontorinnredninger burde inneholde.

På oppslagstavlen kan du oppbevare alle de tanker og idéer som du gjør deg i løpet av en dag. Det kan også være her du oppbevarer de tingene som motiverer deg i arbeidet. Det kan være et bilde eller et inspirerende sitat.

Ferm Living Scenery Pinboard, 2.399 kr., finn den her.

Kommode fra Hübsch
© Hübsch

Eksklusiv og praktisk oppbevaring

Med denne fine kommoden fra det danske interiørbrandet Hübsch kan du enkelt skape et eksklusivt og stilfullt hjemmekontor.

Kommoden er laget i eiketre og har to praktiske skyvedører med et fint og elegant fiskebeinsmønster på.

Med denne kommoden kan du nærmest pakke hjemmekontoret opp og ned fra dag til dag da den rommer utrolig mye.

Du kan med fordel plassere kommoden opp mot en farget vegg, så det vakre treverket kommer til sin rett. På den måten kan du samtidig også skape et enda mere eksklusivt uttrykk på hjemmekontoret.

Hübsch kommode, 6.599 kr., finn den her.