6 utgaver av den populære rispapirlampen

Rispapirlampen er en tilbakevendende trend og det med god grunn. Vi gir deg 6 forskjellige forslag på rispapirlampen her.

Rispapir

Lampene i rispapir har kommet for å bli. De skaper en fantastisk atmosfære og kan brukes både ute og inne, alene eller flere sammen. Bruk rispapirlampen over spisebordet, i det hyggelige hjørnet i stuen, på soverommet eller lag en sky av rispapir på barneværelset.

Her får du 6 forslag på din neste rispapirlampe.

Rispapirlampe fra HAY
© HAY

Den tradisjonelle

En klassisk og enkel rispapirlampe som du kanskje husker fra ditt eget barnerom. Denne lampen fra HAY fås i tre forskjellige størrelser og kan brukes over spisebordet såvel som i entreen. Hvis du for alvor vil la lampen komme til sin rett, kan du henge den opp foran en farget vegg. Du kan også piffe opp lampens uttrykk ved å bruke en farget ledning.

Rice Paper Shade, fra 269 kr., Hay.

Rispapirlampe i japansk look fra &tradition
© &Tradition

Rispapirlampe med en unik vri

Særdeles vakker og dekorativ rispapirlampe fra &Tradition. Lampen finnes i forskjellige varianter, men felles for dem alle er den sortbeisede eiketrerammen som gir lampene et helt unikt uttrykk. Bruk lampen alene eller kombiner de forskjellige variantene og heng dem opp i klynger for å skape det helt riktige uttrykket.

Formakami pendant JH5, &tradition.

Akari rispapirlampe på ben fra Vitra
© Vitra

Rispapirlampe nå med ben

Gulvlampe i rispapir designet av Japansk-Amerikanske Isamu Noguchi for Vitra. Rispapiret bidrar til et varmt og mykt lys, og gjør den ellers fyldige lampen lett og enkel. Lampen vil spre hygge i både stue og soverom.

Akari 10A, 7.550 kr., Vitra.

Kantet rispapirlampe hænger over sofabord

Bidar rispapirlampe fra House Doctor

© House Doctor

Perfekt over sofabordet

Denne fine lampen fra House Doctor passer perfekt over sofabordet. Den kan også brukes på barnerommet eller i entreen. Rispapiret bidrar til et mykt og naturlig lys. Lampen skiller seg ut med dens estetisk og unike form, og kan med dens enkle design henges opp hvor som helst boligen.

Bidar lampeskjerm, House Doctor.

Rispapirlampe med sart dekoration fra IKEA
© Ikea

Flotte former fra Ikea

Med denne lampen kan du skape en hyggelig stemning i hjemmet ditt. Den pæreformede rispapirlampen gir et dekorativt lys og kan brukes overalt i hjemmet. Du kan sette ditt personlige preg på lampen ved å kombinere lampeskjermen med fargede ledninger etter eget valg.

RISBYN Taklampeskjerm, 349 kr., Ikea.

Rispapirlampe fra Le Klint til bordet
© Le Klint

Lys i vinduskarmen

Dekorativ og helt unik bordlampe fra Le Klint. Skap en hyggelig stemning i stuen eller på soverommet ved å plassere lampen i vinduskarmen eller på et skrivebord. Lampen sprer et mykt og varmt lys i rommet - og den lyse foten i eiketre gjør den samtidig enormt dekorativ.

Bordlampe modell 375, 4.295 kr., Le Klint.