5 fine og kjølende vifter

Sol og varme er flott - men kjølig luft er også nødvendig! Her kommer de 5 beste viftene som kan kjøle deg ned i sommervarmen.

Dyson Pure Cool™ luftrensende tårnventilator
© Dyson

Vifte om sommeren – luftrenser året rundt

Denne geniale viften fra Dyson er en 2 i 1 – den er nemlig en luftrenser og ventilator på en og samme tid! Det vil si at den både renser luften året rundt, men samtidig kan kjøle deg ned når sommervarmen melder sin ankomst.

Purifier Cool, 6.190 kr., Dyson

Circulator Fan White MUJI
© MUJI

Praktisk og pyntende

Den fine viften fra MUJI er et funksjonelt og elegant tilskudd til skrivebordet på det varme kontoret. Til tross for den lille størrelsen, er ventilatoren skapt med en vifte som både gir tilstrekkelig luftstrøm og lav driftsstøy. Samtidig er beskyttelsesgitteret avtagbart, noe som gjør det enkelt å rengjøre de støvete viftebladene.

Circulator Fan White, £59.95, MUJI

Duux Whisper Flex Smart Ultimate standerblæser
© Duux

Bordvifte og gulvvifte i en

Den smarte viften fra Duux er perfekt til ethvert rom, da den både kan fungere som bord- og gulvvifte takket være den justerbare høyden. Viften har 30 forskjellige innstillinger når det gjelder hastighet, så det er litt for enhver smak.

Whisper Flex Smart Ultimate, 1.599 kr., Duux

thermex jet ball luksus
© LavprisVVS

En vifte uten propeller

Termex Jet Ball er en luksuriøs bordvifte uten propeller. Det vil si at viften er veldig stille, da den er bygget med en DC motor - noe som gjør den velegnet til kontorer eller private boliger.

Jet Ball, 3.900 kr., Thermex

Otto blæser fra Stadler
© Stadler

En bærekraftig vifte i bambus

Vifter kan ofte være iøynefallende og vanskelig å få til å smelte inn i innredningen. Derfor skapte virksomheten Stadler den vakre viften Otto med en fin utside i bambus som kommer fra økologisk bærekraftig dyrkning. Som en bonus er viften enkel å vaske, da beskyttelsesgitteret på baksiden kan tas av.

Form Otto ventilator, 2.199,00 kr., Stadler

LES OGSÅ