14 smarte ideer til entreen

Førsteinntrykket i hjemmet ditt skapes i entreen, så du kan med fordel gjøre deg flid med innredningen. Vi viser deg hvordan!

Sitt godt
© Produsenten

Sitt godt i entreen

Husker du telefonbordene fra 90-tallet? Da husker du hvor godt det var å ha et sted å sitte mens man ventet på at andre gjorde seg klar, eller trengte et sted å prate uforstyrret i telefonen. Benken fra Bolia er perfekt til slikt!

Få gallerifølelsen
© Produsenten

Få gallerifølelsen

Førsteinntrykket skapes i entreen, så hvorfor ikke gjøre den til et fullverdig rom? Kle en vegg med kunst! Heng opp lister og fyll på med bilder. Gjør du i tillegg som House Doctor, og setter en liten stol og et bord med kunstbøker på ved siden av, blir gallerifølelsen komplett!

Dekk flere behov
© Produsenten

Dekke flere behov i innredningen av entreen

Multifunksjonelle møbler i entreen er lurt, særlig hvis du har liten plass. Kasser på rekke blir både oppbevaring og sitteplass! Bambuskassene er fra We Do Wood.

Lag en varm velkomst
© Produsenten

Lag en varm velkomst

Skap stuefølelse i entreen! Velg en vegghengt skjenk til oppbevaring (praktisk når gulvene skal vaskes) og skap hyggelig stemning med planter, lamper og bilder i tråd med Skovbys interiør. Siden entreen er en gjennomgangssone er det også et perfekt sted å teste ut spennende veggfarger. Svart anyone?

Dekorer funksjonelt
© Produsenten

Dekorer funksjonelt

Knagger og speil er et must i entreen, men måten å henge disse opp på er utallige. Sett flere speil sammen til ett i helfigur, og invester i fine knagger som du henger i forskjellige høyder - lekre lærknagger, fore eksempel. På den måten er veggen dekorativ både med og uten innhold! Alt fra By Lassen.

Vær vågal
© Produsenten

Vær vågal

Entreen er perfekt for møbler med sterkt formspråk som fort kan føles travle i rom hvor du oppholder deg lenge om gangen. Hent inspirasjon fra Kazuhide Takahamas hyller for Cassina, fyll på med store speil og ekstravagante skulpturer, og la eksentrikeren i deg få fritt spillerom.

Husk avlastning
© Produsenten

Husk avlastning i entreen

Et lite bord er ypperlig avlastning for alle småtingene vi har behov for å legge fra oss enten vi kommer eller går. Sett gjerne frem et fat eller en skål på bordet som nøkler og mynter kan samles i for en ekstra ryddig helhet. Spe på med et hendig bordspeil og stemningsskapende lysestaker for en atmosfærisk touch! Alt fra Menu.

Kartlegg behov
© Produsenten

Kartlegg behov

Få i familien, men glad i å fylle huset med gjester? Da er det smart med en fleksibel garderobemodul. Med knagger som dras ut og dyttes inn tar Piano fra Per/Use mange jakker, men liten plass når den ikke er i bruk.

Skap romfølelse
© Produsenten

Skap romfølelse med få tricks

Et speil er praktisk de gangene du trenger å ta en siste sjekk på sveisen, men har du en liten entré vil et speil i helfigur også gjøre at rommet oppleves større. Adnet Rectangulaire fra Gubi gjør nytten både funksjonelt og estetisk!

Bruk plassen
© Produsenten

Bruk plassen

Tenk kreativt rundt plassutnyttelse. En liten treplate over radiatoren er god avlastning til post og nøkler, og i samme farge som veggen blir resultatet ryddig. Og apropos førsteinntrykk, Jaime Hayons fuglepostkasse for Cassina vitner om eiere med glimt i øyet!

Skap en personlig touch
© Produsenten

Skap en personlig touch

Legg bort vateret og skap spennende, organiske formasjoner på veggen. Heng opp speil, som Broste har gjort, og lag ditt personlige kunstverk i inngangspartiet. Dessuten: Speil i ulike høyder passer for mennesker i ulike høyder. Vinn-vinn!

Gå i dybden
© Produsenten

Gå i dybden

Entreen er som regel det minste rommet i huset, og derfor må plassen utnyttes ekstra godt. Grunne hyller med plass til å legge fra seg nøkler, småpenger og brev, og der speil og s-kroker kan festes på, er perfekt. Selvfølgelig; har du plass til et avlastningsbord i tillegg, er det topp! Alt fra Hay.

Hold oversikt
© Produsenten

Hold oversikt

Små hyller på veggen er ideelle til brev og regninger. Gi en hylle til hver person i hus- holdningen, og sorter posten med en gang du kommer inn døren. Ah, det er godt, alt som er gjort. Hyllene er fra House Doctor.

Gjør det enkelt å rydde
© Produsenten

Gjør det enkelt å rydde

Liten eller stor, det er ikke alltid man gidder å legge lua pent fra seg i en skuff når man kommer inn døren. Med store opp- bevaringskurver på rekke blir det enkelt for alle å rydde – gøy faktisk, det blir jo nesten som basketball! Kurvene er fra Ikea.