9 nydelige rom med tapet som blikkfang

Med tapet kan du forvandle et rom og gi det akkurat det uttrykket du ønsker. Her er 9 sommerlige innredningstips med tapet som garantert setter avtrykk i rommet.

Romantisk og landlig stil i trappen
© Produsenten

Romantisk og landlig stil i trappen

Går du med en romantisk drøm om livet på landet er kolleksjonen Beautiful traditions fra Boråstapeter noe for deg. Med en kombinasjon av nydelige mønstre og farger glir den rett inn i det nordiske uttrykket. Her gjør den trappen til mer enn bare en gjennomfartsåre; også til et koselig blikkfang hvor du har lyst til å sette deg ned.

Varm og lun soveromsnisje
© Produsenten

Varm og lun soveromsnisje

I samme kolleksjon, Beautiful traditions fra Boråstapeter, finner vi dette sarte og småblomstrete tapetet i en varm beige-farge. Se så fint det fremhever veggnisjen og vinkelen på taket!

Kunstneren Claire Baslers vegger er helt unike, men ikke på grunn av tapet. Se innsiden av drømmeslottet hennes her!

Klassiske striper og god mønstermiks
© Inger Marie Grini

Klassiske striper og god mønstermiks

Nina og Terje innreder funkishuset sitt på Lagåsen klassisk og tidløst, og tapetet på soveromsveggen understreker stilen til gagns. Med et så klassisk mønster som striper, er det ingen sak å blande tekstiler med et annet mønster så lenge de henter opp en farge i tapetet. Så lekkert!

Det er ikke bare soverommet som er verdt å se i Nina og Terjes funkishus. Se hele det fantastiske hjemmet deres her!

Langvarig forelskelse i botanikken
© Produsenten

Langvarig forelskelse i botanikken

Det er vanskelig å ikke legge merke til tapetet Alicia fra Beautiful traditions-kolleksjonen til Boråstapeter. Vakkert botanisk mønster og rike farger gjør tapetet til et blikkfang det er lett å like lenge. Vi er iallfall forelsket!

Med geitrams på veggen
© Produsenten

Med geitrams på veggen

Den nye kolleksjonen blomstertapeter, Villa Dalarö fra Sandberg, har en herlig nostalgisk og landlig stemning! Tapetet Emma gir oss en følelse av å ligge i en blomstereng full av geitrams. Vi vil gjerne ha mer av dette!

Husk åabonnere på nyhetsbrevet vårtog få interiørtips sendt direkte til innboksen din hver uke.

Nydelig utfylling i  blanke rom
© Produsenten

Nydelig utfylling i blanke rom

Når vi først blar i en så nydelig kolleksjon som Villa Dalarö fra Sandberg, tar vi med tapetet Einar, som gir veggen en myk touch i en lysegrå fargenyanse. Her fyller det ut blanke rom blant hvite fliser og mørkegrå kjøkkeninnredning, og gjør helheten komplett!

Dette nydelig gamle kjøkkenet fikk en moderne oppdatering uten å miste tidløsheten sin.

Fargesterk ramme rundt tapetet
© Produsenten

Fargesterk ramme rundt tapetet

Ønsker du en vegg som virkelig popper kan du ramme inn et iøynefallende tapet med lister og dør i en sterk farge. Bruk en farge som gir gjenklang i tapetet! Det skaper helhet.

Vil du gjøre veggene til en ramme for møbler og interiør, er en monokrom fargepalett mer for deg. Slik innreder du med en fargepalett i like nyanser!

Fyllingsdøren Craft fra Swedoor er en tredør som kan fås i de fleste NCS- og RAL-farger, og koster fra 3854 kroner.

Dempet og sofistikert på soverommet
© Pernille Enoch

Dempet og sofistikert på soverommet

For en fin effekt Borås-tapetet har i dette soverommet. Trapez-mønsteret, designet av Arne Jacobsen, er rolig og harmonisk. Selv om tapetet er småmønstret, skaper den duse fargen et dempet uttrykk. Perfekt når du ønsker en effekt som ikke tar for mye oppmerksomhet.

Tapet som deler opp rommet
© Anita Behrendt

Tapet som deler opp rommet

Dette barnerommet ble delt opp i to forskjellige soner med en seng på hver side og to ulike tapet som understreker sonedelingen. På den måten kan barna få følelsen av å ha hvert sitt rom, men også muligheten for fellesskap. Dette kaller vi smart!

Her kan du se hele forvandlingen av rommet før det ble oppgradert til et fungerende søskenrom.

Farge og stofflighet på badet
© Produsenten

Farge og stofflighet på badet

Gi harde fliser på badet et mykt selskap med et tapet på øverste del av veggen. Her passer det fint med store blå bader som gir rikelig med tekstur og særegenhet til rommet.

Det trenger ikke være så vanskelig å få en personlig stil. Er du ute etter det som gir hjemmet ditt det lille ekstra, bør du ta en titt på BoligPluss.

Håndkleholder i eik, fra 399 kr, keramikkskål og kopp, fra 259 kr, by Wirth.