ST906 Bordlampe Large H: 47cm - Birk/Papir, Tom Rossau
© Tom Rossau

10 funksjonelle og estetiske bordlamper

Vi har samlet en rekke vakre og unike bordlamper, som bidrar både estetisk og funksjonelt til skrivebordet. Se våre favoritter her!

Atom bordlampe - Antik messing, Halo Design
© Halo Design

Atom bordlampe

Atom bordlampen fra danske Halo Design har et vakkert og stilrent design som passer inn i både moderne og den klassisk innredning. Atom bordlampen er samtidig veldig funksjonell da de fleksible armene kan dreies slik at du kan justere lysets retning etter behov. Bordlampen finnes også som en imponerende taklampe, som for eksempel vil være fin over spisebordet.

Atom bordlampe - Antik messing, Halo Design

Eclipse Bordlampe - Dæmpet Gul, Spring Copenhagen
© Spring Copenhagen

Gøyal og funksjonell

Denne bordlampen er både unik og funksjonell. Lampen har et gjennoppladbart batteri, slik at man kan flytte på den rundt i hjemmet. I tillegg til dette kan man tilpasse lysstyrken ved å trykke forsiktig på lampens fot.

Spring Copenhagen

Tiny Lamp - Steel, ferm LIVING
© ferm LIVING

Art Deco

Tiny Lamp fungerer som en funksjonell og dekorativ lyskilde i ethvert rom. På grunn av sin lille størrelse kan den enkelt plasseres på bord, hyller eller i andre små hjørner i hjemmet. Utover dette, er det mulig å vippe lampen slik at man kan styre belysningen.

Tiny Lamp - Steel, Ferm Living

ST906 Bordlampe Large H: 47cm - Birk/Papir, Tom Rossau
© Tom Rossau

Kunstverk i seg selv

Denne lampen er et kunstverk i seg selv med dens naturlige design, rene linjer og elegante detaljer som passer inn i de flestes hjem. Bordlampens lampeskjerm er laget av lakkert papir og bunnen er fremstilt av bjørkefiner. Du kan også la deg inspirere av den populære trenden med rispapirslamper.

ST906 Bordlampe Large H: 47cm - Bjørk/Papir, Tom Rossau

Kjøbenhavn Bordlampe Messing, Halo Design
© Halo Design

Moderne funksjonalitet

Kjøbenhavn er en serie av lamper som kombinerer tradisjonelle, estetiske elementer med moderne funksjonalitet.

Kjøbenhavn Bordlampe Messing, Halo Design

Kaiser Idell 6631 Luxus Bordlampe Rød, Fritz Hansen
© Fritz Hansen

Retro, men tidløs

Denne bordlampen med et Bauhaus-design har et elegant og tidløst uttrykk. Alle Kaiser-Idell lampene er fremstilt i stål og messing, mens skjermene er lakkert for hånd i høyglans eller matt maling.

Kaiser Idell 6631 Luxus Bordlampe Rød, Fritz Hansen

Unikke former Denne bordlampe fra &Tradition er en transportabel bordlampe, som giver et hyggeligt og afdæmpet lys. Lampen har indbygget tre lysniveauer, så man selv kan styre hvilken lysstyrke man ønsker. Como SC53 Bordlampe Transportabel Bronzeret Messing, &Tradition
© &Tradition

Unike former

Denne bordlampen fra &Tradition er en transportabel bordlampe som gir et hyggelig og avdempet lys. Lampen har tre innebygde lys-nivåer slik at man selv kan velge hvilken lysstyrke man ønsker.

Como SC53 Bordlampe Transportabel Bronzeret Messing, &Tradition

Bureau Bordlampe, Bolia
© Bolia

Lekende, men klassisk

Denne bordlampen kaster på elegant vis lys over ethvert mysterium som lander på skrivebordet ditt. Designet er både lekende, men også klassisk og har et tidløst uttrykk.

Bureau Bordlampe, Bolia

TR36 Bordlampe H: 61 cm - PC/Nonwoven Hvid/Sort Stel, Tom Rossau
© Tom Rossau

Skulpturell belysning

Denne elegante bordlampen har organiske og myke former. Bordlampen har et stort lys-volum, noe som gir kraftig og samtidig behagelig belysning.

TR36 Bordlampe H: 61 cm - PC/Nonwoven Hvit/Sort, Tom Rossau

Bordlampe Scraplights Ausi
© Graypants

Miljøvennlig bordlampe

Ausi er en moderne og bærekraftig bordlampe, som er lagd av gjenvinningspapp og som har en robust ramme i elegant messing. Det vakre mønsteret på skjermen gir lampen et fint skjær og behagelig belysning.

Bordlampen Scraplights Ausi, Graypants