Velkommen til en kveld med dansk design!

Ole Lynggaard Copenhagen, Royal Copenhagen og Bo Bedre har den glede å invitere deg til en eksklusiv og inspirerende kveld på Grand Hotel i Oslo den 28. oktober.

Denne kvelden får du møte to sterke, danske designvirksomheter som aldri går på kompromiss med kvalitet og design, høre den spennende historien om varemerkene og få en introduksjon til deres siste design.

Du får oppleve en av Royal Copenhagens dyktige porselensmalerne som vil demonstrere porselensmalingens kunst, og bli inspirert av en av Ole Lynggaard Copenhagens stylingeksperter, som gir deg tips til hvordan du kan bruke smykkene dine på nye måter.

Bli med, da vel!

Hvor? Salongene, Grand Hotel Oslo, Karl Johans gate 31
Når? Mandag 28. oktober, 18.00–20.00
Pris? 299 kr
Hva får du? Deilig fingermat fra Grand Hotels dyktige kokker, sprudlende champagne, inspirerende foredrag og demonstrasjoner, og, ikke minst, en goodie bag til en verdi av 1995 kr med overraskelser fra Royal Copenhagen, Ecooking, A.C. Perch’s Thehandel og Bo Bedre.

I løpet av kvelden vil det også være konkurranser der tre heldige vinnere kan gå hjem med utvalgte produkter fra Royal Copenhagen og én går hjem med et Life-armbånd fra Ole Lynggaard Copenhagen.

Send din bindende påmelding til bobedreevent@gmail.com innen 21. oktober.
Merk: Det er et begrenset antall plasser, så vær rask!

Royal Copenhagen ble etablert allerede i 1775, og har i mer enn 240 år produsert porselen av høy kvalitet med dyp respekt for vårt håndverk, historie og tradisjoner.

Det familieeide smykkemerket Ole Lynggaard Copenhagen startet i 1963, og er kjent for sin sofistikerte, feminine og organiske look med inspirasjon hentet fra den nordiske naturen.

Bo Bedre er Skandinavias største design- og interiørmagasin, og ble startet i Danmark i 1961. I Norge har magasinet eksistert siden 2003, og forvalter den skandinaviske, og særlig den norske, designarven.