© Foto: Margaret M. De Lange / Styling: Kirsten Visdal

Koi fargestudio og Pure&Original Paint med ny kapselkolleksjon

I samarbeid med Koi fargestudio lanserer økomalingsprodusenten Pure&Original Paint kapselkolleksjonen Grounded Beatitude, som er den andre av fire kapselkolleksjoner som Koi har spesialutvikle for den anerkjente malingsprodusenten.

Målet med kolleksjonen er å komplementere de fyldige og legendariske fargearkivene til Pure&Original Paint, samtidig som Kois særegne fargebruk skal bli mer tilgjengelig. Kolleksjonene skal gjøre det enkelt å skape særpregede, vakre og personlige uttrykk.

Veggen er malt med Summer Skies Pure & Original x Koi.

© Foto: Margaret M. De Lange / Styling: Kirsten Visdal

De fire kolleksjonene inneholder alle basefarger, aksentfarger og kontrastfarger, og kan kombineres på mange måter. Fargene og nyansene er laget både for å fungere sammen og alene, med arkivfarger og på tvers av kapselkolleksjoner.

Med kolleksjonen Grounded Beatitude var målet å utvikle nyanser med særpreg og klare historiske referanser. De forskjellige fargene er varierte i saturering, fra det helt støvete og bleke, til sterke og klare. I utviklingen studerte fargestudioet fargebruken fra de siste 300 årene for så å se på hvordan de forskjellige epokene kan være med på å skape en ny helhet.

Målet har ikke vært å skape noe tidløst, siden det tidløse ikke eksisterer, men å skape en kolleksjon som er varig og som forenkler muligheten for å skape rom med bærekraftige estetiske uttrykk.

Kapselkolleksjonen Grounded Beatitude består av syv farger og nyanser. En interessant, støvete og blek basefarge med nyanse av grønt, en særegen aksentfarge i blandingen av blant annet gult og rødt, og en nesten kamuflasjeaktig grønnfarge. I tillegg til en skarp kontrastfarge med referanser til nordlyset og to andre basefarger som går fra blek til klar blå.

Se alle fargene nedenfor.

Basefargen Flotating Fog: En interessant, støvete og blek nyanse av grønt du kanskje har sett på en gammel bygningsfasade, men også i flere århundre gamle interiører hvor veggfargen er vanskelig å identifisere. Den vil gi ethvert rom en raffinert og luksuriøs atmosfære.

Aksentfargen Toffee: Denne særegne blandingen av blant annet gult og rødt, resulterer i den annerledes og interessante karamellaktige nyansen. Rett og slett en troika med et subtilt, frodig og behagelig uttrykk.

Aksentfargen Fresh Moss: Dette er grønnfargen du ikke visste at du trengte. Det er nesten som kamuflasje, men ikke helt. Utrolig interessant mot de andre fargene i kolleksjonen.

Konstrastfargen Aurora: Navnet referer til det nordiske lysfenomenet, men det var også en viktig farge på 1930-tallet. Den er interessant, og kan føles som en utfordring. Men når den er vellykket vil du ikke angre et sekund.

Basefargen Coy Blush: En av de viktigste basefargene i den kommende epoken, og er tett beslektet med Pale Terracotta fra New Dawn-kapselkolleksjonen. Coy Blush er en mer pigmentert og saturert nyanse av terrakotta enn Pale Terracotta. Nyansen er perfekt for ethvert rom i hjemmet ditt, og er en farge som faktisk får deg til å se vakrere ut. Den gir huden glød og friskhet.

Basefargen Summer Skies: Vi har lenge jaktet på den perfekte, bleke nyansen av blått, som føles litt som en varm og blek sommerhimmel. Det er en perfekt grunnfarge som vil fungere med alle andre farger, og den vil få rom til å føles større og mer romslig. Denne nyansen har vært identifisert i interiører både på 1700-tallet og 1800-tallet.

Kontrastfargen Indie Blue: En klar nyanse av blått med referanser til flere epoker. Fargen er myk, men har tilstedeværelse og en slags “boldness” som føles tiltrekkende. Perfekt til møbler, dører og gjennomgangsrom.