Få en Kay Bojesen minielefant til spesialpris

Den søte elefanten er en del av Kay Bojesens populære familie av tredyr og til en skarp pris tilbyr vi deg nå 6 nummer av BO BEDRE sammen med minielefanten.

Kay Bojesen minielefant + 6 nummer av BO BEDRE

Den søte minielefanten er det nyeste medlemmet av Kay Bojesens elefantfamilie - og hvorfor ikke tilføye den til din familie også?

Elefanten er perfekt for samleren som kan sin designhistorie, men også som et fint og varmt element i hjemmet hvor den vil spre glede og liv i stuen, på barnerommet eller hvor enn du velger å sette den.

Kay Bojesen-elefanten er en klassiker og en kjær venn som følger med gjennom hele livet. Sett den sammen med andre tredyr, med coffee table-books, på bokhyllen eller som en del av et stilleben.

Minielefanten måler 9,5 cm. i høyden og har en verdi av 1.099 kroner. For kun 478 kroner får du elefanten og 6 nummer av BO BEDRE - vi garanterer for inspirasjon til våren og sommeren, både inne og ute, og som abonnent får du også attraktive tilbud på Moreshop og gratis tilgang til BO BEDRE digitalt. Du sparer 1.299 kroner.

Innløs tilbudet her