
Boblende pasjon og tamariristede cashewnøtter
Unn deg selv eller en du er glad i verdens enkleste og lekreste drink. Den smaker av sommer og pasjon. I tillegg til dette, kan man også enkelt lage salte snacks som passer perfekt til velkomstdrinken.
AvLone Kjær
Boblende pasjon og tamariristede cashewnøtter
2 personer
Dette trenger du
Boblende pasjon
- 4 cl pasjonsfruktsirup
- 12 cl cremant
Tamariristede cashewnøtter
- 200 g usaltede nøtter
- 1 dl tamari
Slik gjør du
Boblende pasjon
- Fordel pasjonsfruktsirup i to glass, og hell den musserende vinen over. Drikk straks.
Tamariristede cashewnøtter
- Sett ovnen på 150°. Fordel nøttene på bakepapir i en ildfast form. Bak i cirka 15 minutter.
- Hell tamari over og bland godt. La nøttene tørke i ovnen i cirka 10 minutter til de er mørke og nøttene har sugd opp tamarien.
- Ta dem ut av ovnen, og la dem bli kalde før servering.