© Tia Borgsmidt

Boblende pasjon og tamariristede cashewnøtter

Unn deg selv eller en du er glad i verdens enkleste og lekreste drink. Den smaker av sommer og pasjon. I tillegg til dette, kan man også enkelt lage salte snacks som passer perfekt til velkomstdrinken.

Boblende pasjon og tamariristede cashewnøtter

2 personer

Dette trenger du

Boblende pasjon

  • 4 cl pasjonsfruktsirup
  • 12 cl cremant

Tamariristede cashewnøtter

  • 200 g usaltede nøtter
  • 1 dl tamari

Slik gjør du

Boblende pasjon

  1. Fordel pasjonsfruktsirup i to glass, og hell den musserende vinen over. Drikk straks.

Tamariristede cashewnøtter

  1. Sett ovnen på 150°. Fordel nøttene på bakepapir i en ildfast form. Bak i cirka 15 minutter.
  2. Hell tamari over og bland godt. La nøttene tørke i ovnen i cirka 10 minutter til de er mørke og nøttene har sugd opp tamarien.
  3. Ta dem ut av ovnen, og la dem bli kalde før servering.