Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Se Charlotte Lyngaards julebord

Smykkedesigneren dekker festbordet med fargede arveduker, sølv og porselen.

Dekket julebord

© Andreas Mikkel Hansen

Den danske smykkedesigneren Charlotte Lynggaard elsker å dekke opp langbordet i det store kjøkkenet sitt, og gjør seg ekstra flid for å skape god stemning. Jernlyse­stakene av Jette Frölich dekorerer hun ulikt
hver gang. - De er så anvendelige, sier hun.

Farger gamle duker

© Andreas Mikkel Hansen

Duken er en gammel, flekkete en, som hun har farget, og det samme er linserviettene. Det hvite Royal Copenhagen-serviset, vakre stettglass og skimrende sølv blir ekstra tydelige mot den mørke bakgrunnen.

Kontraster på bordet

© Andreas Mikkel Hansen

Kontraster blir gjerne også brukt i serveringen, som for eksempel med det nydelige, blondeinspirerte serviset White Full Lace fra Royal Copenhagen, mot en røff asiatisk jerntekanne.

Naturlig pynt

© Andreas Mikkel Hansen

Charlotte lar seg stadig inspirere av naturen, og bruker gjerne det hun finner i skogen utenfor huset både når hun skal dekke bord, pakke gaver og lage kranser. Her har hun også klippet ut bordkortet til å ligne et blad.

Vakker innpakning

© Andreas Mikkel Hansen

Også julegavene skal være vakkert innpakket. - Det viser omtanke, sier Charlotte.

Gi en gave ved kuverten

© Andreas Mikkel Hansen

  • Man kan også gi gaver på en spesiell måte, for eksempel ved å sette en ring ved kuverten, sier Charlotte. Denne med månestein er fra hennes nye kolleksjon, Lotus.