© Samsung

I denne stuen skjuler det seg en TV

Med sitt unike design glir den rett inn i hjemmet ditt. Kan du finne den?

Dette er The Frame – Samsungs unike kunst-TV som vil gli rett inn med resten av interiøret i hjemmet ditt. Skjermen er nemlig designet som en kunstramme og vil derfor se ut som et bilde når den henger på veggen.

© Samsung

Hverdagskunst

Med funksjonen «Art Mode» kan du forvandle skjermen til et kunstverk når tv-en ikke er i bruk. The Frame leser lysforholdene i rommet og justerer skjermen slik at overflaten ser ut som papir.

Oppdag utrolige kunstverk inne i Samsung Art Store, der du får tilgang til kunstkolleksjoner fra klassikerne og nåtidens verk, eller la dine nyeste familieminner pryde veggen. På denne måten kan du enkelt endre stemningen i hjemmet ditt og sette et personlig preg på interiøret.

© Samsung

Velg rammen som passer ditt hjem

Med The Frame kan du velge hvilken ramme som passer din stil og ditt hjem. Tv-en kan tilpasses med utskiftbare rammer i fargene mørk eller lys treimitasjon og hvit. Disse rammene er magnetiske og festes rett over den originale sorte rammen.

I tillegg trenger du ikke bekymre deg for store ledninger og uflatterende monteringsløsninger. Med veggfestet No Gap Wall-Mount får du en pen og ryddig montering. Og med den smarte One Invisible Connection trenger du kun én ledning inn skjermen, og denne er nærmest usynlig.

© Samsung

Nå med QLED-teknologi

The Frame 2019-modellen er nå enda bedre enn den originale, og er oppdatert med den aller beste QLED-teknologien - som gir fantastisk bildekvalitet og vakre farger.

  • 2019-versjonen av The Frame har fått en etterlengtet oppgradering på innsiden. Det gamle bildepanelet er byttet til fordel for en moderne variant med QLED teknologi. Dette gjør at skarpheten og detaljmengden har blitt langt bedre, sier Martin Jordet i Elkjøp.
  • The Frame vil både passe for de som ønsker lune hjem og for den som ønsker det minimalistisk.

Klikk deg inn her for å lese mer om The Frame.

© Samsung

Er dette tv-en du drømmer om til ditt hjem? Kjøp The Frame hos Elkjøp HER.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Elkjøp.