Enkle og effektfulle grep som kan gi spisestuen nytt liv

Vi har samlet 10 stemningsfulle spisestuer med hvert sitt uttrykk - som du kan hente inspirasjon fra til din innredning.

Spiseplassen som hjemmets hjerte

Hos mange er spisestuen et sentralt sted i hjemmet da det er samlingsstedet for hygge, gode middager og gøyale aktiviteter.

Men hvordan forener du rommets praktiske funksjon med hygge, personlighet og stemning slik at det kan fungere som hjemmets hjerte?

Ofte kan du skape stemning i spisestuen med enkelte effektfulle grep. Det inspirerer vi deg til her hvor vi har samlet 10 stemningsfulle spisestuer som både er funksjonelle og estetiske.

Herskapelig stil med en vri

I denne spisestuen har man kombinert klassisk og herskapelig stil med farger, designklassikere og finurlige detaljer. Den perfekte avstemte stilmiksen og de unike detaljene skaper en personlig og hyggelig stemning.

Bring naturen inn

Her får fine elementer i tre lov å dominere og skape et hyggelig og naturinspirert uttrykk. En fin keramikksamling fungerer som et fargerikt pust til de nøytrale omgivelsene og tilføyer personlighet til rommet.

Fargerike elementer

Med en miks av vakre farger skapes det stemning og liv i denne spisestuen som oser av personlighet. De forskjellig fargede stolene gir rommet en uformell og hyggelig vri - og understøtter samtidig den personlige stilen.

Minimalisme på beste vis

I denne minimalistiske spisestuen har man holdt seg til nedtonede jordfarger og sort som skaper visuell ro i rommet. Grønne planter, lange gardiner og unike møbler gir rommet karakter.

Veggskap i spisestuen

Med et fint veggskap fylt med fargerike interiørobjekter klarer man å tilføre personlighet til dette rommet. Rommet er holdt i avdempede fargetoner, men med fargerike elementer som skaper et unikt uttrykk.

Enkelthet og fargemiks

Enkelthet og nøye avstemte fargenyanser står i fokus i denne spisestuen, hvor spesielt det runde bordet skiller seg ut og fungerer som blikkfang. De fargerike omgivelsene gir rommet karakter og skaper en hyggelig stemning, mens det stilrene interiøret gir et skarpt og stilbevisst uttrykk.

Varme farger og hyggelig stemning

Denne spisestuen oser av hygge med sine varme farger og detaljer som det fine veggskapet i fransk fletting, de rosa glasslampene og ikke minst den iøynefallende viften på veggen. Alle disse detaljene gir rommet personlighet og skaper en innbydende stemning.

Natur på tapetet

Et vell av farger og en nydelig tapet på veggen skaper et unikt og veldig personlig uttrykk i denne spisestuen. Den fine miksen av benk og stoler bidrar til den eklektiske og kule stilen, og gir liv til rommet.

Stilrent og hyggelig

Her forener man stilrene møbler med hyggelige elementer som et stort gulvteppe, lange gardiner samt grå veggfarge. Innredningen komplementerer på fineste vis rommets herskapelige detaljer og det tilrettelegger for hyggelige middager med mange gjester.

Enkelt og personlig

Den åpne terrassedøren, lyset som strømmer inn og de varme nyansene fra de mange elementene i tre, gjør dette rommet hyggelig og innbydende. Friske blomster og grønne planter understøtter dette og tilføyer samtidig liv til innredningen.