Helt fantastiske soverom i hotellstil

Hotellstilen er et godt utgangspunkt for ro og avslapping. Her er de vakreste soverommene i den luksuriøse stilen.

Kunstnerisk og jordnært
© 11 Howard

Soverommene på 11 Howard i New York har alt du trenger – og ingenting du ikke trenger. Danske Space Copenhagen står for den skandinaviske, sanselige minimalismen som kommer til syne gjennom naturlig treverk på møbler og gulv, og taktile tekstiler i ull og lin. Den pulserende storbystemningen trer frem i form av glitrende detaljer i messing, mens duse farger på veggene samler alle elementene i en sofistikert helhet. Møblene er spesiallaget i København og Brooklyn, mens den taiwanske kunstneren Katie Yang har selv hengt opp skulpturen over sengen i hvert av rommene. Kort oppsummert? Coolt og kunstnerisk!

Mørke gardiner i tung velur strekker seg fra tak til gulv og understreker på den måten takhøyden samtidig som de gir dybde og kontrast til den ellers lyse helheten.

Denne elegante trenden bringer stil til festen!

Mykt og moderne
© Jonas Ingerstedt/ House of Pictures

Fargene på dette soverommet er kraftig, men myke. Smijernssengen er fra en antikvitetshandler i Sør-Sverige. I taket henger Poul Henningsens klassiske Kongle i kobber, fra Louis Poulsen. Å bruke de samme fargetonene på vegg og gardiner gir et moderne uttrykk.

Fløyel tar helheten til nye høyder! Her er fantastiske fløyelsfunn.

Nydelig art deco
© Hotel Bachaumont

Runde messinglamper i møte med skrivebordet i mørkt tre og marmor bygger opp under den dekadente art deco-stilen som preger interiøret på Hotel Bachaumont, i hjertet av Paris. Paletten består av rolige nyanser av grønt og blått, fra deilige, mettede toner til lyse, støvete varianter. Fargene gir rommet dynamikk, men diskrét nok til at man lett finner hvilepulsen. Den polstrede sengegavlen trukket i stoff fra Pierre Frey gir rommet tekstur og mykhet, mens ornamentikken fra hotelldørens hovedinngang er hentet opp i mønsteret på nattbordet – en helhetlig touch.
Og balkongen … Det perfekte sted å nyte dagens første croissant!

Se flere vakre soverom på BoligPluss.no.

Rustikt og røft
© 71 Nyhavn hotell

Hotellrommene i 71 Nyhavn hotell er innredet i en rustikk stil med et hjemmekoselig preg. En sengegavl i cognac-farget skinn og tekstiler i samme fargenyanse gir en maskulin helhet. Kraftige takbjelker gjør det røft!

Hold deg oppdatert på trender og design her.

Chic og raffinert
© Michael Paul/ Living Inside

Lyse vegger og møbler står ekstra godt frem på mørke gulv i fiskebensmønster. Uttrykket er feminint og elegant! Det er en god blanding av vinatgemøbler som gjør helheten spennende. Stol og krakk er fra Maison Rougier og er trukket om.

Blå dekadense
© Valentina Sommariva /Living Inside

Oppskriften på eksklusiv søvn? Dype nyanser, skreddersydde løsninger og glitrende metaller.

Sidebord i klynger fra Zara Home myker opp i rommet og gir samtidig plass til enkle stemningsskapende stilleben. Den brede messinglisten på veggen virker samlende på de øvrige detaljene i samme finish og sørger for en ren og ryddig helhet. Gulvlampen IC Lights er designet av Michael Anastassiades for Flos, og minner nesten om månen mot den nattlige veggfargen! Sengen er designet av Ivano Redaelli.

Mørkt og eksklusivt
© Mark C. O'Flaherty/Living Inside

Puter, doble sengetepper, gulvteppe og lange, tykke gardiner er brukt for å skape et rikt, mykt og frodig uttrykk i dette soverommet. Mørk veggfarge og kunst over sengen i samme mørke fargeskala gjør helheten nesten litt mystisk!

Delikat soverom i grønt
© Niklas Hart

En hvit base med detaljer i grønt skaper en rolig og luksuriøs design-hotellstemning på soverommet. Sengen spiller hovedrollen i interiøret, mens hvite vegger og innebygde hylle- og skapløsninger sørger for rene, rolige flater.

Aim-pendlene, designet av Ronan og Erwan Bouroullec for Flos, gir rommet både lys og karakter. Det spesialsnekrede hodegjerdet er malt i Dusky Lyon fra Nordsjö. De hvite AJ-lampettene er designet av Arne Jacobsen for Louis Poulsen, og gir et rent og eksklusivt uttrykk mot den grønne bakgrunnen. Velurgardiner fra tak til gulv i samme grønntone sørger for en god og lun luksusfølelse.

Skreddersydd jacquard
© Il Sereno/J.P. Pieter & Patricia Parinejad

På hotell Il Sereno ved Comosjøen i Italia lar de interiøret smelte sammen med de idylliske omgivelsene. Grønne, brune og gylne nyanser er mikset med materialer i stein, tre og ull og skaper en deilig, avslappende atmosfære. Varme vegger kledd i valnøttre og stein rammer inn selve blikkfanget i rommet, nemlig den spesialdesignede sengegavlen: Trukket i nydelig polstret jacquard, signert Patricia Urquiola, plukker den opp mønsteret fra bølgene som skvulper utenfor. Et nydelig kunstverk! Aksenter i kobber og messing står i fin kontrast til de ellers matte materialene, og helheten er både sofistikert og avslappet, både personlig og tidløs.