Design din egen personlige bokhylle-vegg

Smarte innebygde løsninger, bokhyller fra gulv til tak og unike hyller du aldri har sett før. Finn inspirasjon til din neste bokhylle her.

Bokhylle integrert i boligens arkitektur

Med en bokhylle som på vakkert vis følger veggens kurver blir bøkene og bokhyllen en del av boligens arkitektur.

En slik løsning fungerer som alternativ til en malt eller tapetsert vegg og bringer liv og spill inn i innredningen.

Bokhylle og utstillingshylle

Bokhyllen er ikke nødvendigvis holdt av til kun bøker. Dersom du vil gi reolen et lettere uttrykk og samtidig tilføye et personlig preg til innredningen, kan det være en god ide å fylle bokhyllen med arvestykker, nips fra reiser og andre pynteting som har en betydning for deg.

Bokhylle på hjemmekontoret

Unngå et kjedelig og uinspirerende hjemmekontor ved å sette opp en hylle fylt med bøker.

En masse bøker på veggen vil gi deg noe å se på i løpet av arbeidsdagen og bringer farger og liv inn i rommet. Dersom du har hvite vegger på kontoret kan det være en god ide å velge en bokhylle i tre, da det vil gi hyllen mer karakter.

Kunstnerisk bokhylle i tre

Denne fine bokhyllen i tre, har et lekende og lett uttrykk. Hyllen fungerer også som det ultimative blikkfang når man trer inn i rommet.

De atypiske formene og selve oppbygningen får hyllen til å minne om et kunstverk. Denne hyllen er det perfekte alternativet til det tomme og uttrykksløse hjemmekontoret eller til stuen - hvor du ønsker å skape et unikt og lett uttrykk.

Bøker rundt hele døren

En dør skal ikke stå i veien for et nytt hylle-prosjekt. Her omringes den vakre, franske døren av en fin bokhylle, som kombinerer små og store hyllerom.

På denne måten får du en hel bokhylle-vegg med plass til bøker og pynteting - samtidig rammer du inn døråpningen på vakkert vis.

Bokhylle som utnytter ledig plass

Områder hvor det ikke er plass til vanlige møbler, som under skråtak eller under en trapp er det perfekte sted for en spesialbygget bokhylle.

Her kan du få plass til kasser, lamper og bøker, og gir liv til et ellers kjedelig og tomt område.

Diskret bokhylle

En innebygget bokhylle som denne, er en smart og diskret løsning til deg som ønsker en bokhylle som hverken tar for mye plass eller fokus i innredningen.

Ved å bygge hyllen inn i veggen, vil du spare mer gulvplass. I tillegg bidrar hyllen til et harmonisk uttrykk i rommet og er med til å skape sammenheng i innredningen.

Asymmetriske hyller

Bring farger, liv og ikke minst asymmetri inn i hjemmet med en bokhylle som denne, hvor rommene er bygget i forskjellige størrelser. På denne måten kan du skape en diskret kontrast til de rene og minimalistiske linjene i hjemmet.

Den hvite bokhyllen har i tillegg en skaprekke helt nederst som skjuler rot og nips, mens man i det åpne rommet kan utstille alt fra bøker til fine pynteting.

Bokhylle som veggdekorasjon

La bokhyllen fylle en hel vegg, slik at den kan fungere som et alternativ til en malt eller tapetsert vegg. Det kan være en god ide å la bokhyllen være hvit som veggene - for på denne måten vil tingene på hyllen komme i fokus.

Dette er en smart måte å kombinere veggdekorasjon med praktisk oppbevaring. I tillegg får bokhyllen karakter av en innebygd hylle, som vil skape ro og harmoni i rommet.