© Elen Betanzo

Bilder i skråningen

Vil du henge opp bilder på veggen langs trappen uten at det ser rotete ut? Her er noen tips.

© Elen Betanzo

Vi synes det er så vanskelig å henge opp bilder i trappen vår, og har gitt opp helt - med det resultat at trappen er trist og kjedelig. Dere har skrevet mye om det å henge bilder på veggen, så kanskje dere også har noen ideer til hvordan man bør henge dem opp i trappen?

Rikke og Karl

Ja, jeg er helt enig - det er veldig vanskelig å henge bilder pent og dekorativt i trappen, men det lar seg så absolutt gjøre! La deg for eksempel inspirere av dette bildet: Rammene er hengt opp på en tilsynelatende tilfeldig måte, men den røde tråden er likevel tydelig til stede. Ved å henge underkantene på to og to bilder sammen på likt, vannrett nivå, gjentas linjene. På den måten skaper du system, samtidig som bildene følger trappens helning. Det gjør ingenting om størrelsene og rammene er ulike, så lenge du følger systemet. Da blir det bra! Lone

Har du et innrednings- eller oppussingsproblem du rett og slett ikke klarer å løse? Våre eksperter hjelper deg med (nesten) alt du lurer på! Send ditt spørsmål til:

Bo Bedre, postboks 61 Sentrum, 0101 Oslo. Merk konvolutten «Spør om innredning». Eller send en e-post til post@bobedrenorge.no.

Kun publiserte brev besvares.