6 fine og praktiske skittentøyskurver

Skittentøy er og forblir kjedelig. Men med den riktige skittentøyskurven kan du gjøre det penere å se på og samtidig en smule lettere å ha med å gjøre.

Vipp Vasketøjskurv
© Vipp

Luksusutgaven

Vipp har tenkt over hver eneste detalj da de designet denne praktiske og elegante skittentøyskurven. Det er små hull i lokket, som sikrer god luftsirkulasjon til skittentøyet, posen inni er oppdelt i to seksjoner slik at man enkelt kan sortere skittentøyet. I tillegg til alt dette, står den på hjul slik at man uten problemer kan flytte skittentøyskurven, selv om den er fylt opp til randen.

Skittentøyskurv, 3.995 kr., Vipp.

© Hübsch

Den elegante

Elegant og nøytral skittentøyskurv fra Hübsch som vil passer inn i ethvert hjem. Kombinasjonen av det lysegrå stoffet og de lyse kantene i bambus er vakker og gjennomført. Dette gjør skittentøyskurven velegnet til å stå på både soverommet og på badet. Skittentøyskurven er til og med praktisk fordi den er oppdelt i to rom slik at man kan sortere tøyet.

Hübsch skittentøyskurv, 2.349 kr., funnet hos Glass og Interiør.

Håndlavede vasketøjskurve fra Ellos
© Ellos

Håndlagd skittentøyskurv

Bruk disse vakre kurvene i flett som skittentøyskurv. De er håndflettet av halm og plast - og er skapt av kvinner i landsbyer omkring byen Thies i Senegal. Hver kurv har sitt eget særpreg og de vil uten tvil tilføre personlighet til innredningen. Kurvene fås i forskjellige størrelser, og på denne måten har muligheten til å sortere skittentøyet ditt i de forskjellige kurvene.

Kurv Ngor Mellom, 1.099 kr., Ellos - kjøp den her.

Vintage vasketøjskurv fra ferm LIVING
© ferm LIVING

Moderne møter vintage

Flott skittentøyskurv fra Ferm Living med et stativ av pulverlakkert metall og naturlig kanvasstoff som forener fortid og nåtid. Enkle nitter i messing og en snor i skinn holder sammen på skittentøyskurven som oser av renhet og enkelthet.

Herman skittentøyskurv, 1.488 kr., funnet hos Mooding - kjøp den her.

Opbevaringsspand eller skammel
© Omnioutil

Japansk bøtte som kan brukes til alt

Disse vakre bøttene i hard plast og bredt rillemønster, kan med deres enkle design brukes til nesten all form for oppbevaring og de kan til og med brukes som krakk. Bøttene er fra det japanske merket Omnioutil. Ordet omnioutil betyr “anvendelig til alt,” noe som er avgjørende i den japanske innredningen som ofte er preget av plassbegrensning. Kombiner et par bøtter i forskjellige størrelser og bruk dem som skittentøyskurver. Det enkle og stilrene designet gjør det mulig å ha dem stående overalt i hjemmet.

Omnioutil Japansk bøtte 20 L, 469 kr., funnet hos Hageredskaper.

Smukke vasketøjskurve i bambus fra House Doctor
© House Doctor

Den rene bambusdrøm

Fine skittentøyskurver i bambus fra House Doctor. Den lyse bambusen tilføyer varme og personlighet til innredningen og vil pynte på både bad og soverom. Skittentøyskurvene kan romme store mengder skittentøy og hvis du kjøper to, kan du til og med sortere skittentøyet underveis.

Chaka skittentøyskurv fra House Doctor.