25 frekke nyheter til badet

Sort toalett, badekar med musikk og innebygget bidet er blant høstens badenyheter.

Frittstående baderomsmøbler
© Alape

De frittstående møblene til Alape gjør det mulig å skape nye perspektiver på badet. Serien Be Yourself består av forskjellige vasker og møbelmoduler. Løsningen med fritthengende speil og lys er spesiallaget til serien. Du kombinerer selv elementene slik at du får en tilpasset og individuell løsning. Modulene fås også som veggoppheng. Pris på forespørsel, Alape.

Klikk videre og se 24 flere lekre badenyheter!

Svart toalett
© Ifö

De fleste holder seg til trygge materialer og farger når de skal innrede på badet, men vi ser at også svart sniker seg inn som et spennende valg akkurat nå.
Sett et markant og rått preg på badet med det klassiske og allikevel overraskende toalettet i svart porselen. 10 920 kr, Ifö.

Eksklusive bademøbler
© Duravit

Esplanade er en eksklusiv bademøbelserie designet av Sergei Tchoban. Dette badekaret er formet som en sjeselong og heter Esplanade Oak. Ca. 59 686 kr, Duravit

Kombinert badekar og benk
© Duravit

Utnytt plassen på badet med disse praktiske, polstrede platene som du kan dekke til badekaret med. Slik får du både ekstra sitteplass og ekstra avlastningsplass. Fire plater koster fra ca. 12 271 kr, Duravit.

Baderomsmøbler i eik
© Svane køkkenet

Unik-serien fra danske Svane køkkenet fås nå i en versjon med fronter i eik. Skreddersy din egen variant! Pris på forespørsel, Friestad Kjøkken & Interiør

Stilsikker dusjarmatur
© Hansgrohe

Elegant dusjarmatur ved navn Raindance Showerpipe Select 360. Veiledende pris er 13 131 kr, Hansgrohe

Vaskeservant til små bad
© Dansani

Smått er godt - spesielt når det er så elegant som Dansanis nye vask Menuet. Passer godt til små og smale rom. Skap, servant og speil koster til sammen 6025 kr.

Smart vask til små bad
© Alape

Insert.storage består av en skålformet håndvask, en håndkleholder og en praktisk hylle, og er
en enkel løsning til de minste badene. Velg mellom vask på høyre eller venstre side. 8706 kr, eksklusiv armatur, Alape.

Sort dusjhode
© Damixa

Litt redd for å bruke for mye svart? Damixas nye dusjserie Slate kommer med svarte flater på dusjhodene, en effektfull måte å bruke svarte elementer på. I tillegg til det rektangulære dusjhodet følger det med en praktisk hånddusj. 4792 kr, vvskupp.no.

Badekar med musikkanlegg
© Duravit

Dette lange og lave badekaret heter Nahho, som betyr kano. Til Nahho selges også ekstrautstyr som muliggjør musikkavspilling samt behagelig belysning. Designet av EOOS. 66 950 kr, Duravit.

Innebygde funksjoner på badet
© Vola

Volas velkjente eleganse og geometriske formspråk er overført til to nye produkter, en søppelbøtte og en papirdispenser som bygges inn i veggen. Fås i svart og hvitt. Søppelbøtten fås også som veggoppheng i to størrelser. Priser fra 4284 kr, Vola.

Dusk med skyvedør
© Strømberg & Fischer

Det er både lysinnfall og albuerom i denne dusjen med skyvedør i klart glass. Døren Baden Slide er spesialfremstilt etter mål, slik at den kan tilpasses ethvert bad. Fra 19 500 kr, Strømberg & Fischer.

Elegant dusjrist
© Unidrain

Den minimalistiske hjørneristen i rustfritt stål fra serien HighLine sørger for et elegant uttrykk i dusjen. Pris på forespørsel, Unidrain.

Høyteknologisk toalett
© Duravit

Komfort og velvære er nøkkelord for Duravits nye toalett Starck SensoWash, som med innebygget bidet og setevarmer setter nye standarder for toalettbesøket. Philippe Starck står bak designen av det veggmonterte toalettet med tre hygieneprogrammer som både skyller og tørker. Komforten toppes med fjernbetjening til alle funksjonene. Toalettskål, ca. 4208 kr, toalettsete, ca. 15 360 kr, Duravit.

Miljøvennlig armatur
© Oras

Ta en miljøvennlig dusj med den intelligente armaturen Eterna 6375, som holder et våkent øye med tidsforbruket under strålene. Dusjer du for lenge, begynner et rødt lys å blinke, og når lyset blir konstant, skrus vannet automatisk. Pris på forespørsel, Oras.

Armatur med plass til ansiktsvask
© Hansgrohe

Den slanke armaturen med myke kurver i serien Metris er kommet i en ny og praktisk størrelse. Men en høyde på hele 26 cm er det masse plass under strålen, noe som kjennetegner flere nye armaturlanseringer fra Hansgrohe. Veiledende utsalgspris, 3122 kr, Hansgrohe.

Italiensk såpedispenser
© Alessi

Italienske Piero Lissoni har laget en ny såpedispenser med et enkelt og rent uttrykk i Birillo-serien. 495 kr, Alessi/Howard.

Sminkespeil
© Smedbo

Et vegghengt speil er praktisk når makeupen skal legges. Fra 1045 kr, Smedbo/E.C. Dal Interiør.

Kul dusjhylle
© Normann Copenhagen

Minimalistisk og kul oppbevaring får du med den enkle og urbane Silo-hyllen i malt stål og glass. 770 kr, Normann Copenhagen/DKNO.

Badekar med organiske former
© Villeroy & Boch

Skap avslappende spastemning hjemme med et mykt formet badekar i serien My Nature. Sokkelen i kastanjetre er en fin kontrast til det enkle, keramiske karet. Badekaret er miljøvennlig i den forstand at det rommer mindre vann enn vanlige kar. Fås også med hvit sokkel.
Pris forespørsel, Villeroy & Boch/Brødrene Amundsen.

Oppsiktsvekkende dusj
© Hansgrohe

Praktisk dusjpanel som du lett kan skyve opp og ned. Rainfall Raindance Showerpanel. Veiledende pris 21 922 kr, Hansgrohe.

Åpen kran
© Tapwell

Følg vannets sildrende bevegelser med den åpne vannkranen EVO 070! 1995 kr, Tapwell.

Armatur med kanter
© Dornbracht

Rette vinkler og runde former samles i denne todelte armaturen til veggoppheng fra serien IMO. 9082 kr, Dornbracht/ E.C. Dal Interiør.

Industriell vannkran
© Keuco

Den nye vannkranen Edition 11 fra Keuco står for funksjonalitet og et industrielt formspråk. Designet av Tesseraux + Partner. 5310 kr, E.C. Dal Interiør.

Hygienisk toalett
© Geberit

Toalettet AquaClean 8000+ forener toalett og bidet takket være en dusjfunksjon som gjør vann til en integrert del av den daglige hygienen på badet. Vegghengt toalett med fjernkontroll,
34 250 kr, Geberit.