16 lekre nyheter til badet

Vi vil gjøre morgenstellet i en sanselig oase av mørke farger og naturlige materialer. Her er et knippe nyheter som vil gi badet den rette looken - akkurat nå.

© Produsenten

Baderomsinnredningen Flow, designet av Jesper Ståhl
for Vedum, er et perfekt utgangspunkt hvis du vil gjøre badet til et attraktivt oppholdsrom ved å legge til litt komfort. Den fine grønnfargen på veggen løfter frem de grønne plantene dine, og gir badet den gode spafølelsen. vedum.no

© Produsenten

Det er 10 år siden Zucchetti lanserte Pan for første gang. Nå kommer designen i en eksklusiv svart- og gullfarget utgave. 3600 kr, odoricostudio.dk.

© Produsenten

I tillegg til å designe den superlekre, supertynne vasken Val for Laufen, har Konstantin Grcic tegnet en oversiktlig skuff i møbelet under. Mon tro om den kommer med det vakre innholdet? Vask, 7380 kr, møbel 14 155 kr, laufen.com.

© Produsenten

Et diskré sluk er alltid det peneste på åpne badegulv, og den nye gulvrennenn CleanLine fra Geberit er en slik. I tillegg er den enkel å legge uten at du behøver å bygge om avløpet. 7800 kr, geberit.no.

© Produsenten

Den nette vasken Stream fra Alape er designet av tyske Busalt Design. Vasken er i hvitglasert stål, og derfor mye tynnere enn de tradisjonelle porselensvaskene. 2800 kr.

© Produsenten

Armaturen Him, designet av Ludovica og Roberto Palomba for Zucchetti, holder en stram, arkitektonisk linje, som tydelig setter stilen. Pris på forespørsel, odoricostudio.dk.

© Produsenten

Tilfør varme til badet med finerfronter. Ikeas servantskap Odensvik i Godmorgon-serien har to skuffer i hvitbeiset eik. 3195 kr, ikea.no.

I 2015 prioriterer vi god plass på badet. Kan du ikke åpne opp for en usjenert hage utenfor, så kan du gjenskape den samme følelsen med mange grønne planter. Den hvite, blanke Bianco-innredningen fra Kvik reflekterer lyset godt og skaper rom.

© Produsenten

De enkle linjene i serien Val fra Laufen er designet av Konstantin Grcic, og utført i produsentens nye materiale Saphirkeramik. Materialet gjør det mu- lig å produsere supertynne, super- solide og veldig lette produkter. Vi digger forresten at de har farget både gulv og vegg grønt – til etterfølgelse? Badekar fra 47 880 kr, laufen.com.

© Produsenten

Vi rydder gjerne plass til et vakkert frittstående badekar. Den italienske designeren Stefano Giovannoni har designet Laufens serie IlBagnoAlessi One. Pris på forespørsel.

© Produsenten

Enkel oppbevaring er det fineste på badet. Duravits L-Cube er en møbelserie med utallige variasjonsmuligheter, designet av Christian Werner. Produsenten har dessuten tatt på seg å lage flatterende belysning for ansiktet, med integrert lys i speilet. Priser på forespørsel, duravit.no.

© Produsenten

Norm Architects har designet en serie baderomsmøbler for italienske EX.T. Serien Stand er et konsept med frittstående elementer på egne stativ, som passer perfekt om du vil tilføre noe som ligner «vanlige» møbler i baderommet. Tenk deg et viktoriansk bad anno 2015: Stramme linjer uten profiler og løveføtter. Vask med stativ, 9918 kr, badekar, 56 780 kr, hylle med speil, 4570 kr, ex-t.com

© Produsenten

Mix & match Ikea med Superfront, så får du et unikt uttrykk. De nye baderomsskapene fra Superfront er bygget med sider, topper og dører som settes utenpå Ikeas kjøkkenstamme Metod. Her er mønsteret Plus, bena Slender High, håndtaket Wire og mes- singvasken Superfront. Armaturen er fra Tapwell. Pris på forespørsel, superfront.se.

© Produsenten

Badet er det nye oppholdsrommet, og dermed 
ser vi en mye frodigere og rikere stil enn på lenge. Serien Soft fra Ballingslöv har avrundede sider, og skaper et mykt uttrykk. Det gjør rommet innbydende og hyggelig, også takket være den lille grønne jungelen i hjørnet.

© Produsenten

Det er lett å la seg inspirere av gode hotellbad, som ofte er en integrert del av soverommet. Svane integrerer garderoben i badet ved å kombinere kjøkken- og baderomsmoduler – en praktisk løsning som flere andre produsenter av kjøkken og bad også kan levere. Vask og underskap i Svanes Smart-serie, 26 773 kr.

© Produsenten

Den lekreste dusjen får du når den er spesialtilpasset ditt eget rom. 180o-serien med dusjvegger fra Svedbergs har mange variasjonsmuligheter, som bestilles på mål. Som vist, 9405 kr, svedbergs.no.