Møt pc-en som kan bli til et nettbrett!

Få det beste av to verdener med en laptop som kan brettes og bli til et nettbrett.

– Med HP Spectre x360 kan jeg redigere bilder, ha massevis av vinduer åpne, samtidig som maskinen fremdeles jobber raskt, skriver Janka Polliani på bloggen sin.

Hun er nyfrelst av nyheten HP Spectre x360 fordi den hjelper henne med å jobbe “on-the-go.”

Brett vekk tastaturet

Maskinen er en blanding av nettbrett og laptop, og dens design er i en helt egen klasse. I et utrolig tynt og lekkert kabinett sitter en kraftig prosessor som kan hoppe raskt fra bilderedigering til filmvisning, og som kan holde på i opptil 13 timer.

© Janka Polliani

HP Spectre x360 har topp fleksibilitet og kan vri og vendes på. Den bærbare pc-en har et tastatur, men med en sømløs overgang, har du et nettbrett med touchscreen i hånden. På grunn av den lette vekten, vil du knapt merke forskjell.

Den bærbare pc-en har et tastatur, men med en sømløs overgang har du et nettbrett med touchscreen i hånden.

Smertefri synkronisering

Mange frykter at innhold vil gå tapt når telefonen skal synkroniseres med et nytt system, men Microsoft-programmet OneDrive sørger for at det går smertefritt.

– OneDrive sørger for at jeg har tilgang på alle mine dokumenter, bilder og videoer og kan enkelt synkroniseres med telefonen min. Det var min aller største frykt med å gå over til pc, jeg trodde ikke jeg kunne synkronisere underveis. Problem solved! skriver Polliani.

© Janka Polliani

Full kontroll

På bloggen sin kaller Polliani maskinen sin “lille venn” og skriver at den simpelthen forstår hvordan hun jobber.

– HP Spectre x360 holder enkelt styr på hva jeg jobber med til enhver tid, og gjør det enkelt å finne programmer, søke etter filer og jobbe med bilder.