Bernadotte & Kylberg gir ikonsengen en modig vri

Den svenske designduoen har oppgradert Hästens klassiske rutemønster. Resultat er fargerikt, dristig og moderne!

© Produsenten

Det er første gang Hästens gir sengene sine nytt design. Det var under Milano-messen denne uken at det svenske sengemerket avslørte samarbeidet med den svenske designduoen Bernadotte & Kylberg.

Det ikoniske blue check-mønsteret har eksistert siden 1978 og er Hästens varemerke. I samarbeid med sengemerket har Bernadotte & Kylberg designet to ulike mønstre, Appaloosa og Marwari, i en limited edition.

– Å tolke det ikoniske mønstret på nytt var en utfordring, men veldig spennende, og vi er veldig fornøyde med resultatet, forteller Oscar Kylberg i en pressemelding.

Hästens har vært på det norske markedet i over 20 år og selger ca 500 senger i året.

La deg inspirere av disse luksuriøse soverommene i hotell-stil.

© Produsenten

Appaloosa er en nytolkning av det klassiske blå mønsteret, inspirert av den amerikanske hesterasens flekkete pels. Den nye sengen er laget etter Hästens 2000T-seng og koster fra 302 528 kroner.

25 shoppingtips som forbedrer soverommet ditt!

© Produsenten

Det tar opp til en uke å lage Marwari-sengen som har hodegavl i samme materiale, detaljer i skinn og en messingplate. I tillegg til standardstørrelser, kan Hästens-sengen skreddersys til ønsket lengde og bredde. Marwari-sengen koster fra 458 423 kroner.

Husk å abonnere på vårt nyhetsbrev, så får du tilsendt nyheter hver uke.

© Produsenten

Det nye designet ble presentert på verdens største møbelmesse i Milano denne uken, men du må smøre deg med tålmodighet da sengene ikke er i norske butikker før til januar neste år.

© Produsenten

Appaloosa-designet er mest nærliggende det opprinnelige blue check-mønsteret og har klare referanser til kubismen og kaleidoskop. Men i en moderne forpakning.

© Produsenten

Marwari-sengen har fått navnet sitt fra den majestetiske hesterasen fra Marwar-regionen i India, og har en varm rik brunfarge slik som hesten.