© Älvsjö Tak

Taktekkere i Stockholm

Leter du etter pålitelige og dyktige taktekkere Stockholm?

Så kan du slutte å lete, Älvsjö Tak har dyktige taktekkere som kan tilby deg taktekkingstjenester av høyeste kvalitet.

Älvsjö Tak utfører alle typer takarbeid, da vi har taktekkere med stor kunnskap og ekspertise. Selskapet vårt er spesialisert og tilbyr komplette løsninger til kunden. Det betyr at Älvsjö Tak foreslår produkter og konstruksjoner for trygge tak med lang levetid og god økonomi.

Besøk hjemmesiden vår for mer informasjon.

Erfarne taktekkere i Stockholm

Våre taktekkere tilbyr profesjonell taktekking i hele Stockholmsområdet, og er vant til å arbeide under alle værforhold. Älvsjö Tak ønsker langsiktige samarbeid, og ønsker å være din naturlige kontaktperson når du har takproblemer. Vi bruker kun materialer av høyeste kvalitet, for å sikre at taket ditt er slitesterkt, har lang levetid og tåler tøffe værforhold. Vi samarbeider med pålitelige leverandører for å sikre at investeringen din varer i mange år fremover. Vi tilbyr konkurransedyktige priser uten at det går ut over kvaliteten på arbeidet vårt. Vi gir tilbud uten skjulte gebyrer, slik at du kan være helt sikker på at du får full valuta for pengene, og et godt resultat.

Älvsjö Tak tilbyr kompetent rådgivning

Som privatperson er det ikke alltid like lett å treffe et valg, når man skal legge nytt tak. Vårt firma kan derfor bistå med kompetent rådgivning slik at du blir rustet til å ta det riktige valget. Ofte er det ikke nødvendig å legge et helt nytt tak, da en grundig renovering i mange tilfeller vil være nok. Vi kommer gjerne ut og ser på taket ditt, slik at du kan treffe de rette valgene, og se hvilke muligheter du har.

Älvsjö tak har:

  • Oppmerksomhet på detaljer
  • Materialer av høyeste kvalitet
  • Konkurransedyktige priser
  • Erfaring og ekspertise

Eksperter på taktekking i Stockholm

Våre erfarne taktekkere hjelper deg med både stort og smått. Älvsjö Tak har mange ulike kunder og sier aldri nei til noen. Vi sørger for at du får et slitesterkt tak som tåler den tøffe vinteren her i Norden. Taktekkerne våre har mange års erfaring i bransjen og har dermed den kompetansen og kunnskapen som kreves for å kunne håndtere alle typer tak prosjekter. Enten du trenger en enkel reparasjon eller et komplett takskifte, har vi løsningen.

Hva koster det?

Bestill et tilbud, og få en pris. Priseksempel: Et hus på 100 kvm til en pris av 120 000 etter fradrag for rehabilitering og ombygging (ROT-fradrag). Dette inkluderer utskifting av takstein, takpapp, lekter, dreneringssystem, vindski samt metallkomponenter som skorstensbeslag, underbeslag og tilhørende detaljer, noe som gjør oss til et av de mest kostnadseffektive alternativene på markedet. Vi tror på åpenhet, det er derfor ingen skjulte gebyrer eller overraskelser, når du velger oss. Du vet nøyaktig hva du betaler for på forhånd.

Garantier og forsikringer

Uansett hva slags kunde du er, skal du alltid være fornøyd med resultatet.
Vår høyeste prioritet er kundetilfredshet, og derfor har vi innført kundetilfredshet garanti på alle prosjektene våre. Vi er opptatt av å yte utmerket kundeservice gjennom hele prosessen. Våre vennlige og hjelpsomme medarbeidere er derfor alltid tilgjengelige for å svare på eventuelle problemer eller de spørsmål som du måtte ha. Selskapet vårt har selvsagt alle de lovpålagte forsikringer som kreves i Sverige. Du trenger ikke vente til takproblemene dine blir større, ta kontakt med oss allerede i dag for å avtale en gratis konsultasjon- og la våre dyktige taktekkere sørge for at taket ditt er i perfekt stand!