Vinn lekker dagseng fra Menu

Er det én ting som står øverst på ønskelisten akkurat nå, så er det en dagseng. Om du deltar i konkurransen kan Menus kule og grafiske variant i skinn bli din!

18. november 2014

Menus dagseng passer perfekt i hallen eller stuen, og gir interiøret den helt riktige dosen glamour som vi gjerne vil ha i heimen. Dagsengen er designet av Anna Johansen, som gikk ut av Danmarks Designskole  i 2012. Den er laget i klassiske nordiske materialer og består av to deler; en enkel ramme i ask og en tynn polstret madrass som er trukket med stoff eller lær.

Menu er en dansk designbedrift som ble grunnlagt i 1976. De  samarbeider med noen av de beste designtalentene fra hele verden, og har et crispy skandinavisk uttrykk, som de selv kaller «mykt minimalistisk». De legger vekt på god design, nye materialer og smarte detaljer - og de vil gjerne gjøre en forskjell. De drømmer om å skape innovative produkter som kan vekke følelser, og jobber hardt med å finne lokale fabrikker eller små kooperativer i utviklingsland, som kan lage produkter av høy kvalitet. Dette gir de menneskene som er involvert, et bedre økonomisk fundament. Fin design på en fin måte!

Den heldige vinneren er:

Britt Silje Sneeggen, Sola.
 
Gratulerer!

Når ble Menu etablert?


Din informasjon

ja
nei

Meld meg på bo-bedres nyhetsbrev!
Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...