Før
Før

Takterrassen er på hele 400 kvadratmeter og vil før sommeren fremstå i helt ny drakt, etter å ha vært i en heller sørgelig forfatning i lang tid. Nå er arbeidet i gang for å få den ferdig til planlagt innvielse i slutten av juni. Sykehuset har opprettet en egen arbeidsgruppe som samarbeider med prosjektledelsen og hagedesigner Darren Saines for å få til en best mulig tilpasning. Dette går blant annet på at krav til tilgjengelighet og universell utforming må ivaretas til eksisterende bygg.

Sunnaas sykehus vant Bo Bedres hagekonkurranse

Snart kan ansatte, pårørende og pleiere ved Sunnaas sykehus på Nesodden ta i bruk Oslofjordens flotteste takterrasse! De er nemlig den andre vinneren i Bo Bedres hagekonkurranse!

7. juni 2012 av Espen Skogen

Prosjektet er et spleiselag mellom vår hovedsponsor Mester Grønn og en rekke leverandører innen bygg, betong- og murprodukter, møbler og elektro.

Konkurransen var et samarbeid mellom Bo Bedre, Mester Grønn, Maxbo og hagedesigneren Darren Saines og var i utgangspunktet myntet på private hjem, men en ansatt fra Sunnaas sykehus tok sjansen på å melde på sykehusets takterrasse.Dette appellerte til juryen, og sykehuset vant den ene av to premier som var bygging av uteplass til 250 000 kroner.- Premien er blitt mangedoblet og vi er veldig glade for at Mester Grønn har tatt på seg oppgaven med å skaffe enda flere sponsorer og koordinere prosjektet, sier sjefredaktør Grete Sivertsen.

Nå gjennomfører vi premieringen ved å bygge takterrassen tilpasset sykehusets behov, uten at det koster sykehuset en krone.

Årlig er rundt 5000 pasienter innom Sunnaas sykehus, som er et spesialsykehus for medisinsk rehabilitering (trafikkskader, brannskader etc.). Flere overlevende etter 22.juli-terroren er også behandlet ved sykehuset.

Til enhver tid er det et stort antall pårørende ved Sunnaas, da flere av pasientene er inne over lengre tid.

For alle disse er et godt og trivelig utemiljø viktig for den totale trivselen. En ny terrasse er derfor et svært viktig bidrag i den sammenhengen, ikke minst for de 750 ansatte ved Sunnaas. Terrassen har en unik beliggenhet med panoramautsikt utover fjorden, så dette blir en viktig og betydelig oppgradering av uteområdene på sykehuset.

Gratulerer til Sunnaas sykehus!

Klikk her for å gå til bildene!

Kanskje du også er interessert i...