Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Vinn takvinduer​ ​og arkitekthjelp!

Commercial_content Bor du i rekkehus og ønsker deg ekstra dagslys gjennom taket? Da er du akkurat den VELUX Norge og Bo Bedre leter etter!

VELUX er spesialist på takvinduer og har god erfaring i å bringe mengder av dagslys inn på mørke loft og i toppetasjer. Og hvem vil vel ikke ha det? Nå vil de hjelpe deg, og tilbyr både gratis arkitekthjelp og takvinduer ferdig innsatt i ditt rekkehus – uavhengig av om du har flatt eller skrått tak.

Bo Bedres redaktør Cecilie Molvær Jørgensen sitter i juryen sammen med VELUX Norge, og i fellesskap skal vi velge ut én heldig vinner. Den eneste betingelsen er denne: Du må allerede ha en plan – og et budsjett – for ombyggingen utover takvinduene, resten hjelper VELUX Norge deg med.

Interessert? Send en søknad til konkurranse@velux.com innen 1. mars 2018, der du forteller hva du ønsker å gjøre med rekkehus-et ditt og litt om hvem som bor der.

Inkluder følgende:

  1. Budsjett og plan.

  2. Bilder av boligen, særlig der du tenker deg
    takvinduer, samt eksteriørbilde av rekkehuset.

  3. Plan- og snittegninger.

  4. Navn, adresse og telefonnummer.

Spørsmål? Ta kontakt med Kari eller Siri på konkurranse@velux.com eller på tlf.: 22 51 06 00.

Les mer om konkurransen på velux.no.

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio.

Relaterte artikler