Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Tidløst design som varmer

Annonsørinnhold Sterke røtter og en historisk avhengighet til ilden gjør Norge fortsatt til nasjonen med flest ildsteder per husholdning.

Nordpeis Monaco

© Nordpeis

I alle tider har ildstedet hatt en spesiell plass i norske hjem og hjerter. Med våre kalde vintre har varmen fra ilden vært livsnødvendig, samtidig som den har vært samlende og skapt god atmosfære. Selv om Norge i dag er et høyteknologisk land med godt isolerte hjem, har ingenting kunnet erstatte den lune stemningen det gnistrende peisbålet tilfører hus og hytte. Sterke røtter og en historisk avhengighet til ilden gjør Norge fortsatt til nasjonen med flest ildsteder per husholdning. ## Mer enn varme I Europa er ildstedet en nødvendig varmekilde, men over tid har ildstedet likevel endret status. Ildstedet er ikke lenger kun en varmekilde, men en sentral del av interiøret. Ildsteder fra Nordpeis er designet med rene linjer og flammene i fokus. Med et bredt sortiment og fleksible tilvalg, gir Nordpeis deg muligheten til å skape et helt personlig preg på ditt ildsted.

Se noen av de fine peisene til Nordpeis HER.

Pisa-with-woodshelf Nordpeis

© Pisa fra Nordpeis

Ildstedet skal være en god og riktig varmekilde, og installeres i boligen din for mange år fremover. Det er derfor viktig å reflektere over ønsker og behov. Både plassering og varmeavgivelse er viktig å ta stilling til når du velger ildsted.

Skal det varme mest mulig, lengst mulig eller bare skape stemning i et ellers godt isolert hjem? Ønsker du en liten og anonym varmekilde, eller skal det være hjemmets store blikkfang?

Bli inspirert av flere fine miljøer med en Nordpeis HER.

Nordpeis-Chicago

© Chicago fra Nordpeis

Varig og tidsriktig

I tråd med Nordpeis tradisjon ønsker vi alltid å skape spennende og tidsriktig design. Et ildsted er en fast installasjon i boligen, og det er derfor viktig med ”rene” linjer som kan tilpasses de endrede interiørtrender over tid.

Nordpeis sin designer Ingvild Wasbotten Mørk er svært opptatt av detaljer og materiell, det viser seg i deres utallige varianter av modeller med detaljer i marmor, betong, glass, eik og ceramic.

Les mer om Nordpeis her og bli inspirert!

FACEBOOK

PINTEREST

INSTAGRAM

Quadro Colorado fra Nordpeis

© Quadro Colorado fra Nordpeis

Relaterte artikler