Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Ovnen som blir et smykke på veggen

Commercial_content God varme og lekker design går hånd i hånd i høstens peisnyheter.

Det er mange ovner som gir god varme. Skal du ha en peisovn som skiller seg ut og gir perfekt innsyn til flammene må du imidlertid ha stålkontroll på detaljene.

Da danske Scan ble grunnlagt i Odense i 1978 var målet å lage de beste vedovnene på markedet. Suksessoppskriften de fulgte var å fokusere knallhardt på dansk design, innovasjon og brukervennlighet, og 40 år senere kan man trygt slå fast at strategien var god:

I dag er Scan blant verdens mest solgte vedovner, og et jevnt dryss av designpriser er et levende bevis på at renommeet som en av de mest spennende peisprodusentene er fortjent.

For hos Scan handler det ikke bare om varme. Det handler vel så mye om å vise fram en perfekt flamme i et møbel som er så lekkert at det blir boligens nye smykke.

Et godt eksempel på hvor stilig og lekent dansk design kan være på sitt beste, er den unike Scan 66-serien som er designet av danske Harrit & Sørensen.

Det første du legger merke til er antagelig at selve peisovnen ikke er firkantet, men at den har en oval - nesten eggelignende form.

Det er selvsagt ingen tilfeldighet. Flammer er tross alt ikke firkantede.

– Det herlige med å designe peisovner er at teknikk og funksjonalitet skal være i fokus, samtidig som ovnen skal være et møbel i stuen, sier Thomas Harrit.

– Når det gjelder Scan 66-serien ville vi designe en ovn for veggmontering, samtidig som den også skulle være velegnet til små rom. Den organiske ellipseformen er relatert til menneskekroppen, og ved å bruke dette som et designelement fremstår ovnen som en helhet, og gir et fullendt uttrykk. Resultatet er en peisovn som er designet som en utsmykning til veggen, forklarer den stolte designeren.

SE OGSÅ: Scan 66-serien kåret til beste varmeprodukt!

Siden Scan 66 har innebygget brannsperre trenger du kun et diskret veggbeslag for å henge den rett på veggen. Vil du heller ha den stående på sokkel får du valget mellom tre ulike modeller, inkludert en unik S-sokkel som forsterker ovnens skulpturelle og stilfulle uttrykk.

Uansett hvilken modell du faller for vil den organiske ellipseformen gi flammene en nydelig ramme. Det er likevel de små detaljene som gjør at Scan 66-serien gir et varig inntrykk:

For at ingenting skal forstyrre det fantastiske innsynet til flammene er nemlig kubbestopperen laget i glass. I tillegg er de matchende luftreguleringshendlene og håndtakene i sandblåst glass med på å sette prikken over i-en.

Har du lyst på en peisovn som virkelig skiller seg ut er altså valget enkelt.

LES MER OM SCAN 66-SERIEN HER!

Det fine med Scan er at det store utvalget av peisovner og innsatser i lekkert dansk design gjør det enkelt å finne en modell som passer perfekt - uansett hvilken stil boligen din har.

Et godt eksempel for deg som på jakt etter en frittstående peisovn er storselgeren Scan 83-serien. Designet av Harrit & Sørensen er den naturligvis full av gjennomtenkte og praktiske løsninger. Ett eksempel er en lydløs og selvlåsende dør med soft-close-løsning.

LES MER OM SCAN 83-SERIEN HER.

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Scan.

Relaterte artikler