Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Dette er høstens heite peisnyheter

Commercial_content Seks peisnyheter som gjør høstkveldene litt bedre.

Høsten banker på sommerdøra og det er på tide å forberede seg på kaldere årstider. Sure høstkvelder trenger ikke være trauste, i alle fall ikke foran dansende varme flammer og lyden av knitrende vedkubber.

En peis er en investering og det finnes et hav av valgmuligheter når man skal velge ildsted. Farge, form, dekor, materialer og størrelse er med på å danne et helhetsinntrykk i hjemmet, og du velger selv om peisen skal integreres i din stil, eller stå som et kontrastelement i rommet. Disse seks peisnyhetene vil garantert gjøre regntunge høstkvelder litt hyggeligere.

Myke linjer

Med enkle, rene linjer får Jøtul F 233 et tidløst og mykt uttrykk. Denne peisen er nett, men med stort flammebilde og sideglass for lange koselige kvelder.

Ny klassiker

Jøtuls nye serie F 360 Advance har hele fem hovedmodeller i støpejern, der du kan bestemme detaljene selv. En praktisk klassiker som både ser bra ut og gir god varme i mange år!

Stilrent støpejern

Støpejern går aldri av moten, og nyheten Jøtul FS 520 HT er både praktisk og stilren. De store glassene gir en følelse av å ha et bål i stua, og plassen til vedkubber er en ekstra fin og funksjonell detalj.

Personlig pakkeløsning

Jøtul FS 620 er perfekt for deg som vil bestemme selv. La peisen bli en del av interiøret og velg selv hvilken overflate og farge du vil ha. Tilpass peisen til ditt hjem og din stil. Den solide peisinnsatsen skaper et enkelt og behagelig blikkfang.

Trendy tradisjon

Jøtuls bestselgere kommer også med hvit emalje! Med en stilren, hvit porselensemalje blir disse tidløse peisene påført en moderne drakt som kan stå i kontrast til interiøret. Jøtul F 163 og F 373 Advance har begge sideglass som gir innsyn til flammene, uansett om peisen står i hjørnet eller langs veggen. På den måten kan du beundre flammene fra alle vinkler.

Les mer om peis og finn veiledning på Jøtul.com

Annonsørinnhold: Dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio for Jøtul.

Relaterte artikler