Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

10 inspirerende spisestuer fra Pinterest

Vi har samlet 10 av de fineste spisestuene på Pinterest, slik at du kan få inspirasjon til din innredning.

Rosa tema

Fargede stoler gir en vakker kontrast i en ellers hvit og svart spisestue. Rosa stoler i velour er valgt på bildet og danner raskt temaet til stuen.

Ulike stoler

Hvis du er ute etter en ekstra vri i spisestuen, er det igjen åpenbart å se på spisebordsstolene. Du kan med fordel kombinere ulike typer spisebordsstoler i forskjellige farger - akkurat som på bildet.

Elegant

Elegant og fortsatt enkel i sin innredning - dog med en kombinasjon av fargede stolben og form, som gir en kreativ tvist i innredningen.

Nordisk

Enkel og nordisk-inspirert innredning med hvite fargenyanser og minimalisme.

Stilrent med tre

Tre er et naturlig materiale som gir et rent og ærlig uttrykk og en lun stemning.

Rød fløyel

Stolene i denne spisestuen i rødbrun fløyel skaper en lekker kontrast i innredningen. Hvis du ønsker ekstra eller annen farge i din spisestue, er det opplagt å velge fargerike stoler.

Mange detaljer

Hvis du har mange plakater og andre flotte elementer, er det bare med å vise de frem - spesielt i spisestuen! Det skaper en personlig og hyggelig innredning.

Dekorativ lampe

Det behøver ikke nødvendigvis å være kun dine stoler som er det kreative elementet i din spisestue. Du kan med fordel velge en dekorativ lampe, og la den være blikkfanget.

Fint lys

Utnytt det naturlige lyset som eventuelt kommer inn i spisestuen.

Sort og hvitt

De sorte og hvite nyansene er alltid en vinner! I spisestuen skaper de en enkel og stilsikker innredning.

Relaterte artikler