Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Varmende interiør

Kos deg inne med pledd, tøfler, og fyr på peisen. Her er våre ti varmende interiørtips!

Innekos

© Christian Brun

Vi trenger det litt ekstra lunt, mykt og varmt inne om vinteren. Kos deg inne med varme naturmaterialer, fyr på peisen og varm te i koppen - med god samvittighet! Klikk videre og se våre ideer til innekos.

Saueull på setet

© Christian Brun

Et varmt, mykt sete på et kaldt kjøkken kan gjøre morgenstunden bedre for de fleste. Stolputen selges seperat og fås i flere forskjellige tekstiler. Stolen koster 3600 kr. Putepris fra 590 kr til 1450 kr, Norrgavel.

Vedkurv

© Christian Brun

Vedkurven er din beste venn på de kaldeste vinterdagene. Sørg for at den ser litt fin ut også! Kurver med tekstilinnlegg, 899 kr for sett med to stykk, Palma.

Varme tøfler

© Christian Brun

Noen tøfler er så varme at man nesten kan gå naken bare man har dem på føttene. Lodne og supervarme ulltøfler, 250 kr,
Ullkilden/Palma.

Varmende te

© Christian Brun

Det er ikke så mye mer enn en kopp te som skal til for å få varmen i kroppen. Tekanne i porselen, designet av Rikke Jacobsen i serien Infusion, 995 kr, Illums Bolighus. Kopper i samme serie, 293 kr for to stykk, Håndverket Bærums Verk.

Tevarmer

© Christian Brun

Selv tekanner kan bli kalde. Strikket tekannevarmer, 799 kr, Kvist.

Strikkepledd

© Christian Brun

Når julestria er unnagjort, har du fortjent en pause under pleddet i sofaen. Grovstrikket pledd i bomull, 1989 kr, Tine K/Kvist.

Ulne sofaputer

© Christian Brun

Ta deg en lur på sofen med hodet på en myk ullpute. Flerfarget putetrekk, 350 kr, ensfarget putetrekk i grått, 399 kr,
begge fra Palma.

Rund puff

© Christian Brun

Ikkela gjester og småtasser sitte rett på gulvet - gi dem en rund og deilig puff! Er det riktig kaldt, er det bare å finne varmen ved å turne litt. Den gråblå puffen fås i to størrelser. Ca. 1055 kr for liten, ca. 1570 kr for stor, Ferm Living.

Hjemmespa

© Christian Brun

Nytter ingen av de varmende tipsene over, er det bare én ting å gjøre: Hoppe i dusjen eller badekaret! Sørg for å ha noen deilige spaprodukter å holde på med mens du fårvarmen tilbake. Badesalt med peppermynte, 259 kr. Skrubb med saltkrystaller, 499 kr. Havsalt i pose fra Cote Bastide, 79 kr. Alt fra Bolina.

Skinnlue

© Christian Brun

Nå som du er ordentlig varm, tør du kanskje våge deg ut i frostrøyken? Behold dampen under topplokket, med en varm lue. Pilotlue i revepels og Toscana-skinn fra Italia, 1450 kr, Ullkilden/Palma.

Relaterte artikler