Vinn varmelamper

Fem vinnere får velge hver sin varmelampe fra Mensa Heating.

26. mai 2015 av Redaksjonen

Sommeren er her, og vi vil tilbringe så mye tid som mulig utendørs. Mensa Heating gjør det mulig med sine prisvinnende varmelamper. Vireoo Pro er integrert i bordet, mens Imus kan plasseres under eksisterende bord. De infrarøde strålene varmer godt, og takket være en Safe Touch-funksjon brenner man seg ikke ved berøring.

Alt du behøver å gjøre for å være med i trekningen, er å svare på spørsmålet under. Premien, med en verdi på 4500 kroner, er levert av produsenten. Konkurransen avsluttes 18. juni.

Lykke til!

 


Hva heter firmaet bak månedens premie?


Din informasjon

ja
nei

Meld deg på BoBedres nyhetsbrev! Få de siste nyhetene om design- og arkitektur, lekre boligbesøk og gode shoppetips rett i innboksen din! Les mer

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet og samarbeidspartnere. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...