Serien Fold kunstglass fra Magnor, designet av Sverre Uhnger.

Vant du kunstglass fra Magnor?

Sverre Uhnger har designet en ny serie for Magnor Glassverk. Her er den heldige vinneren av vasen og bollen, med en samlet verdi på 4500 kr!

6. februar 2017 av Heidi Sinding-Larsen

Fold er navnet på Sverre Uhngers første kunstglass designet for Magnor Glassverk. Fold kommer i to varianter, en høy og en lav, og kan brukes på mange forskjellige måter: til mat, blomster og oppbevaring av gjenstander, eller bare som vakker dekor i seg selv. 

Formene blåses og åpnes før de brettes over kanten og fanger dermed mykheten i glasset. Siden Fold er munnblåst og håndlagd blir alle unike, og dette er med på å gi liv til produktet. Den vakre brunfargen er i tillegg helt riktig i årets trendbilde.

Vi har fått et sett med vase og bolle til en heldig vinner. Verdien på premien er 4500 kr, svar på spørsmålet under for å delta, og følg @magnor_glassverk på Instagram. Siste frist for å delta i konkurransen er 26. februar. 

DEN HELDIGE VINNEREN BLE: Gerd Marie Ådna fra Stavanger. Gratulerer!  


Hvem har designet Fold-serien for Magnor Glassverk?


Din informasjon

ja
nei

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet og samarbeidspartnere. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...