Vinn gavekort fra Porsgrund! Konkurransen er avsluttet

Tre heldige lesere vinner gavekort på 3.000 kr fra Porsgrund.

En betingelse for å delta er at du sier ja til å motta gode tilbud og nyhetsbrev.

Det norske designikonet Spire er tilbake i ny form

Reproduksjon av norsk design er i vinden som aldri før. Designklassikeren Spire er nå revitalisert av en ny generasjon Porsgrundsdesignere. Det folkekjære serviset ble først designet på 1950-tallet av Konrad Galaaen.

Nå er Spire tilbake, med nye, tidsriktige former og deler tilpasset en moderne hverdag. De aller fleste delene er tegnet på nytt av Nora O. Krogh og Christian Svinddal.

Formspråket og dekoren er tro mot Galaaens opprinnelige konsept, der samspillet mellom form og dekor er sentralt. Hva med å bruke gavekortet ditt på dette?

Konkurransen blir avsluttet 27. juni, og de tre vinnerne blir kontaktet per e-post.

Konkurransevilkår

Utbyder av premien er Bo Bedre Norge, Bonnier Publications International A/S

For å delta i konkurransen må du tilmelde deg Bo Bedres nyhetsbrev. Konkurransen slutter 27/06/2019 og vinnerne trekkes og offentliggjøres senest d. 03/07/2019. Hvis du vinner vil du motta en mail med informasjon om gevinsten.

Ved å delta i konkurransen aksepteres det at Benjamin Media AS/Bo Bedre Norge kan offentliggjøre fornavn og postnummer på vinneren/vinnerne på Bo-bedre.no. Hvis vi ikke får kontakt med vinneren innen 5 dager etter at konkurransen er avsluttet, forbeholder vi oss retten til å velge en ny vinner. Premien kan ikke gjøres om til kontanter.

Du må være 18 år for å delta og ha bosted i Norge. Ansatte i Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen. Eventuell vinstskatt betales av vinneren.

Personopplysninger som angis ved deltagelse i konkurransen behandles i henhold med retningslinjene for personvern som du kan lese på www.bonnierpublications.com/personvernpolitikk

Relaterte artikler