Vinn espressomaskiner + kurs og tilbehør - samlet verdi 30.000 kr.

Bli med i BO BEDRES og Cortados konkurranse og vinn flotte espressomaskiner og tilbehøret som skal til for å lage proff kaff hjemme.

vinn espresso

© bo-bedre.no

God kaffe er en vitenskap, og mye skal stemme for å få et godt resultat. Det er viktig å sette seg inn i hvordan utstyret virker og hvordan det skal vedlikeholdes.Det hjelper lite å ha en Rolls Roycemodell av en espressomaskin dersom man ikke har gjort de rette innstillingene, og ofte er det bare små justeringer som skal til for å få bedre kaffe.

BO BEDRE samarbeider med Cortado espressosenter som har fokus på espressomaskiner, kverner, kaffe og tilbehør. Nå kan du vinne espressomaskiner og tilbehør av høy kvalitet, og vinner du første- eller andrepremien får du i tillegg et kurs. Det eneste du trenger å gjøre er å svare riktig på spørsmålet til venstre. Du kan få hjelp til svaret her.

  1. PREMIE Kumønstret espressomaskin Ascaso Dream med kaffekvern fra Ascaso (i-1) i samme mønster. Du får også 1 kg kaffe, steammugge, rensebørste, rensevæske, tamper, måleglass, tampermatte, og dunkeboks, samt opplærings-dvd og kurs i Cortados butikk i Oslo eller Bergen. Samlet verdi 14.246 kr.

  2. PREMIE Isomac Maverick espressomaskin og kaffekvernen Isomac Proffessionale i blank utførelse. Du får også 1 kg kaffe, steammugge, rensebørste, rensevæske, tamper, måleglass, tampermatte, og dunkeboks, samt opplæringsdvd og kurs i Cortados butikk i Oslo eller Bergen. Samlet verdi 11.736 kr.

  3. PREMIE Ascaso Basic expressomaskin, samt steammugge, em eske espresso pods og opplærings-dvd. Samlet verdi 4.138 kr.

Konkurransen slutter 1 nov.

Relaterte artikler