Vinn en helg i unike omgivelser

Et av etterkrigstidens viktigste byggverk er nylig gjort om til hotell. Bli med på BO BEDREs konkurranse og vinn et spennende weekendopphold med blant annet laksesafari for fire personer.

Vind en helg

© bo-bedre.no

Kraftstasjonen på Nesflaten fra 1960-tallet ble tegnet av arkitekt Geir Grung. Bygget er bevart og gjort om til hotell. Små og store detaljer er gitt ny funksjon slik at både byggets interiør og eksteriør formidler byggets historie og stedets særegne kultur. Energihotellet som det nå heter, har 14 dobbeltrom. Det er gjort få endringer og kun senere tilkomne, ikke originale elementer og overflater er skiftet ut eller bearbeidet.

Ved Energihotellet er det mat, natur, kultur og arkitektur det legges vekt på. Gjennom å invitere kunstnere til å utvikle deler av interiøret har eierne av det private hotellet klart å forsterke og utfordre byggets historiske fu nksjon ved å skape flere lag av verdifulle verk og opplevelser.

Energihotellet ligger svært godt til for skisport, med bakkene i Røldal bare et par mil unna. Andre årstider kan friste med storlaks i Suldalslågen, laksesafari ved Mo laksegard, småviltjakt, fotturer og padling. Eller om du vil, kan du sette deg ut på balkongen og nyte freden og den vakre utsikten over Suldalsvannet. Sjekk www.energihotellet.no

Konkurransen slutter 1. februar 2009.