Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Vinn dansk design!

Feeling lucky? Nå kan du vinne gaver fra ikke bare én, men hele to danske designinstitusjoner: Royal Copenhagen og Ole Lynggaard Copenhagen

En betingelse for å delta er at du sier ja til å motta gode tilbud og nyhetsbrev.

DELER AV DANSK DESIGNHISTORIE KAN BLI DINE

Royal Copenhagen og Ole Lynggaard Copenhagen har slått seg sammen og byr på deler fra det vakre serviset Blomst og det nydelige armbåndet Life – og begge kan bli dine. Bedre julegave får du ikke!

BLOMST er en nytolkning av et av de mest klassiske middagsservisene i Royal Copenhagens historie; Blå Blomst fra 1780.

Bak dekoren står den anerkjente nederlandske kunstneren Wouter Dolk, kjent for sine vakre og stemningsfulle håndmalte veggdekorasjoner. Blomst har en ny klassisk form og fremstår livlig og moderne, der hver del er dekorert med en vakker blomst malt for hånd med tredimensjonale penselsstrøk i den karakteristiske kobloltblå fargen til Royal Copenhagen.

Du vinner en tekanne og to krus, til en samlet verdi av 2947 kr.

LIFE-ARMBÅNDET er en hyllest til livet, når livet leves fullt ut. Smykkedesigner Charlotte Lynggaard står bak det slitesterke armbåndet, som er designet til å være på armen døgnet rundt. Det er også kjønnsnøytralt, og passer til alle. Armbåndet lukkes med en lekker krok i 18K rødt gull. Nylonbåndene er innfarget, vevd og knyttet for hånd.

Du vinner et Life-armbånd i rødt gull, til en verdi av 5150 kr.

Relaterte artikler