Vinn AJ-lamper for 10 500 kr!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vinn to lamper designet av Arne Jacobsen.

© Louis Poulsen

BO BEDREs nyhetsbrev er i gang igjen! Meld deg på nyhetsbrevet via forsiden på bo-bedre.no, og bli med i trekningen av to AJ-lamper fra Targetti Poulsen, til en samlet verdi på opptil 10 580 kr.

Se flere bilder av lampeikonet her.

Du kan vinne følgende AJ-lamper fra Targetti Poulsen:

  1. premie: AJ gulvlampe, verdi 5 595 kr.

  2. premie : Aj vegglampe, verdi 3 895 kr, eller bordlampe, verdi 4 959 kr.

AJ-lampen av Arne Jacobsen ble lansert til åpningen av Radisson Blu Hotel i København i 1960. 50-årsdagen for lampeikonet ble feiret i 2010 med lanseringen av fem nye farger, 39 år etter designerens død. Claus Østergaard, International Marketing Manager hos Louis Poulsen, forteller hvordan de fant fram til de nye fargene.

"Vi tok kontakt med Fritz Hansen, som lot oss få se noen eksempler på deres fargeskalaer fra Arne Jacobsen, sammen med noen gamle stoffprøver til stolene Svanen og Egget. Jacobsen så ikke ut til å være så glad i sterke farger. De fargene vi valgte, ser man igjen i mange av Jacobsens stoffer, og i akvarellene han malte på fritiden.”

AJ-lampen finnes nå som gulv-, vegg- og bordlampe. Den koniske formen på lampehodet følger lysstrålen perfekt - du kan se for deg formen på lysstrålene før du skrur på lampen.

Meld deg på konkurransen ved å registrere deg som nyhetsbrevmottaker på forsiden, i boksen som ser slik ut:

© bo-bedre.no

Vi trekker to vinnere fra listen over mottakere.

Relaterte artikler