Vant du serveringsvogn fra Cane-line?

Vi har trukket en heldig vinner av Roll Bar Trolley designet av Welling/Ludvik

3. mai 2018 av Bonnier Creative Studio

Serveringsvognen er designet av designduo Welling/Ludvik for danske Cane-line. Welling/Ludvik er kjent for sine eksklusive møbler i aluminium med fokus på komfort, funksjon og estetikk. Roll-serien består av moderne og minimalistiske traller i skandinavisk design, produsert i pulver aluminium som sikrer en motstandsdyktig overflate. Roll Bar Trolley har detaljer som elegante hjul og bordplate i teak.

For mer informasjon og inspirasjon besøk cane-line.no.

Nå kan du vinne den eksklusive og tidløse serveringsvognen. Vinneren av konkurransen kan velge mellom fargene hvit og lava grå.

 

KONKURRANSEN ER NÅ AVSLUTTET

 

Gratulerer til Randi! Du blir kontaktet på mail.

 


Hvor kommer Cane-line fra?


Din informasjon

ja
nei

Meld deg på BoBedres nyhetsbrev! Få de siste nyhetene om design- og arkitektur, lekre boligbesøk og gode shoppetips rett i innboksen din! Les mer

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet og samarbeidspartnere. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...