Se om du vant kjøkkenmaskin

En heldig vinner får en kraftig Bosch kjøkkenmaskin samt to rikholdige tilbehørspakker med en samlet verdi på 9870 kroner.

16. juni 2015 av Redaksjonen

Den granittgrå kjøkkenmaskinen MUMXL 10G fra Bosch leverer ytelse, lang levetid og raske resultater på grunn av den sterke motoren på 1600 W. Nå gir vi en leser muligheten til å vinne en slik maskin!

I tillegg til selve kjøkkenmaskinen får en heldig vinner to rikholdige tilbehørspakker:
HuntingAdventure: Kjøttkvern med adapter, hullskive, kniv og pølsehorn. Bruk den til å lage din egen fiske- eller grønnsaksterrin og egne pølser.

VitalEmotion: Kornmølle med metallkvern for alle sorter korn (ikke mais), tørket sopp og tørkede urter/krydder. Trinnløs innstilling av malingsgraden fra fint til grovt, også under drift.

Den heldige vinneren er:

Kine Bjørgesæter, Råholt    

Gratulerer!


Hvor mange watt leverer motoren til MUMXL 10G fra Bosch?


Din informasjon

ja
nei

Meld deg på BoBedres nyhetsbrev! Få de siste nyhetene om design- og arkitektur, lekre boligbesøk og gode shoppetips rett i innboksen din! Les mer

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet og samarbeidspartnere. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...