Se om du vant høyttaler fra Sony

Vi gir bort en stilren og kraftig trådløs høyttaler verdt 4000 kroner til en heldig vinner.

12. august 2015 av Redaksjonen

Hvorfor ikke samle familie og venner til en sensommerfest? Da er Sonys trådløse høyttaler X88 midt i blinken. X88 har Hi-Fi lyd og en utrolig kraft i et kompakt format som fyller hele huset med musikk.

Høyttaleren kobles trådløst til mobil og nettbrett gjennom SongPal appen, eller opp mot et multi-room-oppsett. Premien kommer i et stilrent, sort design og har en verdi på 4000 kroner.

Vinneren av høyttaleren er:

 

Bjørn Arne Johansen, Trondheim.

 

Gratulerer!


Hva heter Sonys app som gjør at man kan kontrollere ulike musikkilder og gruppere høyttalere slik at du kan høre på det samme overalt?


Din informasjon

ja
nei

Meld deg på BoBedres nyhetsbrev! Få de siste nyhetene om design- og arkitektur, lekre boligbesøk og gode shoppetips rett i innboksen din! Les mer

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet og samarbeidspartnere. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...