Kristine vant designstol verdt 23 000 kr!

Kristine Snyder kom på åpningsfesten til A. Huseby i Møllergata, og vant Peel-stolen fra Variér.

© bo-bedre.no

A. Huseby hadde en flott gjenåpning av sin butikk i Møllergata 6 i Oslo lørdag 2. oktober. I den forbindelse ble det laget en konkurranse hvor alle besøkende på åpningsdagen hadde mulighet til å vinne en Peel-stol fra Variér.

Responsen var enorm, med over 150 stk i kø utenfor butikken på åpningsdagen, og over 400 utfylte konkurransekort totalt.

Spørsmålet i konkurransen var hvem som har designet Peel stolen og riktig svar var Olav Eldøy.

Huseby gratulerer Kristine Snyder, som nå kan glede seg til deilig avslapning i deres elegante hvilestol.

Møbelforretningen A.Huseby i Oslo hadde gjenåpningsfest lørdag 2. oktober, og

Peel fra Varier er en ikonisk stol, designet av Olav Eldøy, og nå har du mulighet til å vinne den i et eksklusivt ullstoff fra Gabriel. Stolen vil bli levert med en elegant tilhørende fotskammel.

Det er bare kunder på åpningsdagen som har mulighet til å delta i konkurransen, så her er vinnersjansene store dersom man møter opp!

I tillegg får du Penguin kjøkkenstol fra Variér til halv pris på åpningsdagen! (Spar opptil 2285 kr). Penguin av Peter Opsvik er en fantastisk skallstol i malt tre, bøk, eik eller valnøtt. Komplementære puter i eksklusive stoffer.

Huseby kan også tilby gode rabatter fra kjente produsenter som Dux, Naver, Carl Hansen, og Jensen med flere. Disse tilbudene gjelder i hele oktober.

Når du deltar i konkurransen aksepterer du samtidig at vi kan kontakte deg med spennende tilbud og nyhetsbrev om magasiner og andre produkter fra Bonnier Media og mediehusets konsern via brev, telefon og andre elektroniske medier (f.eks e-post og sms). Følgende selskaper i vårt konsern vil du kunne motta informasjon fra: Benjamin Media A/S, Benjamin Publications A/S, Bonnier Publications A/S og Bonnier Publications International AS. Du kan når som helst melde deg av. Legg merke til at medarbeidere i Bonnier Media ikke kan delta i konkurransen.

Relaterte artikler