Julekalender luke 22: 6 stk. RÅ spisebrikker fra JUNA

22. desember 2018

RÅ-serien fra Juna er et designsamarbeid med den danske kokken Jesper Vollmer. Spisebrikken er fremstilt i ekte, sort skinn med logo preget inn i skinnet. Den er enkel og stilfull og passer godt inn i nordisk interiør, som i en årrekke har vært preget av en simpel fargeskala og fokus på naturens beste materialer. Spisebrikken er rektangulær og måler 43x30 cm. Den beskytter bordet under måltidet og kan lett tørkes av med en fuktig klut etter behov. Julekalenderen er i samarbeid med JUNA. Les vilkårene for å være med i konkurransen her!

Verdi av 1494 kr. Vi trekker én heldig vinner!

Les mer her.


RÅ-serien fra Juna er designet i samarbeid med en dansk kokk. Hva er navnet på vedkommende?


Din informasjon

ja
nei

Meld deg på BoBedres nyhetsbrev! Få de siste nyhetene om design- og arkitektur, lekre boligbesøk og gode shoppetips rett i innboksen din! Les mer

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet og samarbeidspartnere. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...