Julekalender luke 20: Scala oppbevaringsglass fra Holmegaard

20. desember 2018

Serien med Scala-oppbevaringsglass ble opprinnelig designet av Ole Palsby og er senere nytolket av Maria Berntsen. Med et vakkert og praktisk patentlokk, et praktisk håndtak og en lufttett lagring, som gjør at du tørt kan oppbevare alt fra havregryn og granola til frukt og nøtter, og som enkelt kan tas til og fra frokostbordet. Navnet Scala viser til idéen om at man i tillegg til å kunne se innholdet også kan avlese mengden i glassene. Julekalenderen er i samarbeid med Holmegaard. Les vilkårene for å være med i konkurransen her!

Verdi av 657 kr. Vi trekker to heldige vinnere!

Les mer her.


Hva er indikert på Scala-oppbevaringsglassene fra Holmegaard?


Din informasjon

ja
nei

Meld deg på BoBedres nyhetsbrev! Få de siste nyhetene om design- og arkitektur, lekre boligbesøk og gode shoppetips rett i innboksen din! Les mer

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet og samarbeidspartnere. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...