Julekalender luke 16: Ape fra Kay Bojesen

16. desember 2018

Den berømte Kay Bojesen-apen ble egentlig skapt da designeren ville lage en knagg til barna sine, men i stedet endte han opp med å lage et verdenskjent dansk designikon. Apen er senere kommet i flere forskjellige størrelser og utgaver. Denne lyse apen fra Kay Bojesen Denmark er produsert i ubehandlet eik og lønn og er et av de flotteste eksempler på tidløs skandinavisk design. Julekalenderen er i samarbeid med Kaj Bojesen. Les vilkårene for å være med i konkurransen her!

Verdi av 1095 kr. Vi trekker én heldig vinner!

Les mer her.


Hvilke to tresorter er den lyse apen fra Kay Bojesen Denmark produsert i?


Din informasjon

ja
nei

Meld deg på BoBedres nyhetsbrev! Få de siste nyhetene om design- og arkitektur, lekre boligbesøk og gode shoppetips rett i innboksen din! Les mer

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet og samarbeidspartnere. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...