Julekalender luke 15: Serveringsfat fra Rosendahl

15. desember 2018

Det vakre, rektangulære serveringsfatet fra Rosendahl Grand Cru måler 34 cm x 14 cm x 3,7 cm. Det er fremstilt i glasert, hvitt porselen og utsmykket med de karakteristiske Grand Cru-rillene. Fatet kan brukes både til servering og tilberedning - det er ovnsfast og kan derfor brukes i både stekeovn og mikrobølgeovn. Fatet er svært anvendelig og kan brukes til servering av kjøtt og grønnsaker, oster og tapas samt kaker og desserter som for eksempel karamellpudding. Julekalenderen er i samarbeid med Rosendahl. Les vilkårene for å være med i konkurransen her!

Verdi av 499 kr. Vi trekker to heldige vinnere!


Hvilket materiale er det rektangulære serveringsfatet fra Rosendahls Grand Cru-serie produsert i?


Din informasjon

ja
nei

Meld deg på BoBedres nyhetsbrev! Få de siste nyhetene om design- og arkitektur, lekre boligbesøk og gode shoppetips rett i innboksen din! Les mer

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet og samarbeidspartnere. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...