Julekalender luke 14: 2 stk. Old English Hyasintvase

14. desember 2018

Hyasintvasen fra Holmegaard er designet i samarbeid med blomsterentusiasten Claus Dalby og måler 14 cm i høyden. Den er en del av Holmegaards fine Old English-serie i munnblåst, klart glas. Vasen er perfekt til hyasinter, men kan også brukes til å vise frem andre løkplanter samt mindre blomster som vil ta seg flott ut i den lille, elegante glassvasen. Julekalenderen er i samarbeid med Holmegaard. Les vilkårene for å være med i konkurransen her!

Verdi av 698 kr. Vi trekker to heldige vinnere!

Les mer her.


Old English-kolleksjonen er et designsamarbeid mellom Holmegaard og en dansk blomsterentusiast. Hva er navnet på vedkommende?


Din informasjon

ja
nei

Meld deg på BoBedres nyhetsbrev! Få de siste nyhetene om design- og arkitektur, lekre boligbesøk og gode shoppetips rett i innboksen din! Les mer

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet og samarbeidspartnere. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...