Julekalender luke 11: Rhombe etasjefat fra Lyngby Porcelæn

11. desember 2018

Etasjefatet fra Lyngby Porcelæn er utsmykket med det unike Rhombe-mønsteret. Den har to oppsatser på henholdsvis 23 cm og 27 cm i diameter, og det er dermed god plass til kreativ og elegant servering. Oppsatsen er produsert i hvit, blankglasert porselen, og det enkle og klassiske uttrykket gjør den egnet til bruk både i hverdagen og til fest. Inspirasjonen til Rhombe-mønstret er hentet i Lyngby Porcelæns designarkiver og er opprinnelig blitt brukt på produktene i Danild-serien fra 1961. Her ble mønsteret påført produktene som dekal, mens mønstret på produktene i Rhombe-serien er brukt som relieff. Dermed er designet og mønsteret ikke helt identisk, noe som gjør Rhombe-serien til noe helt eget. Julekalenderen er i samarbeid med Lyngby Porcelæn. Les vilkårene for å være med i konkurransen her!

Verdi av 699 kr. Vi trekker to heldige vinnere!


Mønsteret på Rhombe-serviset fra Lyngby Porcelæn er hentet fra designarkivet fra Danild-serviset. Når ble Danild-serviset i sin tid designet?


Din informasjon

ja
nei

Meld deg på BoBedres nyhetsbrev! Få de siste nyhetene om design- og arkitektur, lekre boligbesøk og gode shoppetips rett i innboksen din! Les mer

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet og samarbeidspartnere. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...