Mat —
Røkelaks med agurk og pepperrot
En klassisk og velsmakende kombinasjon. Her på en bunn av agurk i stedet for brød.
© bo-bedre.no
Kjære leser,
Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.
Med vennlig hilsen,
BO BEDRE
En klassisk og velsmakende kombinasjon. Her på en bunn av agurk i stedet for brød.
© bo-bedre.no
agurk 8 skiver, ½ cm tykke
røkelaks 4 skiver
agurk 10 cm
cremè fraîche 1 dl
salt
pepperrot 2 ss, nyrevet
sitron 1, gjerne økologisk
Topp hver agurkskive med ½ skive sammenrullet laks. Skjær agurken i staver, og ta bort kjernene. Skjær stavene i små tynne biter. Rør cremè fraîche med salt og bland med agurken.
Ha agurksalaten på laksen, og pynt med pepperrot
og revet sitronskall.