© Tobias Torjusen

Unik flytende restaurant i Hardangerfjorden åpner endelig for bookinger

Med den danske ‘Umamidronningen’ i spissen åpner den enestående Restaurant Iris på den spektakulære flytende Salmon Eye i Hardangerfjorden endelig for bordbestillinger til deres bærekraftige gourmetopplevelse i de vakreste omgivelser.

Endelig!

Fredag kl. 17.00 åpner Restaurant Iris for bookinger.

Med adresse i den flytende kunstinstallasjon Salmon Eye, midt i den storslåtte Hardangerfjorden, åpner Restaurant Iris nå dørene opp til deres bærekraftige gourmetunivers ledet an av den danske stjernekokken Anika Madsen.

Etter en storslått seiltur til restauranten venter en 18-retters tasting menu – med fokus på bærekraft, lokalitet og livet under havoverflaten – og en fantastisk panoramautsikt til den vakre fjorden, isbreer og høye fjell.

Restaurantens frontkvinne og sjefskokk er den danske stjernekokken Anika Madsen, også kjent som ‘Umamidronningen’, som tidligere har kokkelert hos blant annet de kjente danske restauranter Formel-B og Fasangården.

Ved hennes side står Nico Danielsen som restaurantsjef, og han trekker også på sin erfaring fra Københavnske restauranter.

Gled deg til en uforglemmelig opplevelse, hvor gourmetmat og bærekraft går hånd i hånd – og hvor det blir kamp om hva som er mest spektakulært; maten eller omgivelsene.

Restaurant Iris ønsker gjester velkommen for første gang 22. Juni 2023.

Fra kl. 17.00 i dag fredag d. 26. mai kl. 17.00 kan du booke bord via deres hjemmeside her.